Τα πιο stylish, fashion δώρα για τις κολλητές σου κοστίζουν λιγότερο από 50 Ευρώ

Last minute presents για τα Χριστούγενα; Μη νιώθεις άσχημα, όλες τελευταία στίγμη κάνουμε τις αγορές μας #xmasgifts

«Η κίνηση μετράει», λέει ο θυμόσοφος λαός μας σε ό,τι αφορά τα δώρα. Μπορεί να μη διαλέξουμε το πιο ακριβό, το πιο εντυπωσιακό, το πιο περίτεχνο, αλλά ό,τι και να αγοράσουμε με γνώμονα το στυλ της κολλητής μας εμπερικλείει μέσα του την αγάπη και την προσοχή μας, και ναι… στο τέλος της ημέρας «η κίνηση μετράει».

Τα πιο stylish, fashion δώρα για τις κολλητές σου κοστίζουν λιγότερο από 50 Ευρώ 

Οδηγός Αγοράς: 10 sexy mini φορέματα για τις εξόδους των εορτών

Γι’ αυτό μην αγχωθείς αν δεν έχεις τρέξει ήδη να αγοράσεις ό,τι πιστεύεις ότι θα χρειάζονταν η φίλη σου. Και μόνο που θα δεις ένα πακέτο με αποστολέα εσένα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο της, θα χαμογελάσει και θα το ανοίξει με ανυπομονησία. Αν, όμως, θες να είσαι σίγουρη πως θα το φορέσει κιόλας τσέκαρε τις παρακάτω, fashion προτάσεις μας.

Shopping list

Μini φορέματα, girly φούστες, κομψά tops ακόμα και ζακέτες ή blazers, έρχονται να συμπληρώσουν την shopping list σου και να γίνουν δώρα διαλεγμένα με στυλ για τις καλύτερές σου φίλες. Το καλύτερο; Είναι όλα οικονομικά, καθώς στοιχίζουν κάτω από 50 Ευρώ.
Όποιες και αν είναι οι ενδυματολογικές προτιμήσεις της κολλητής σου, αν θέλει να ντύνεται με σοφιστικέ corporate looks ή με casual outfits, μέσα στα δέκα fashion items παρακάτω θα βρεις αυτό που της ταιριάζει και θα της το χαρίσεις για τα φετινά Χριστούγεννα. Αν ήσουν ο τύπος που μέχρι τώρα αγόραζες κούπες και κάλτσες, μία πιο προσωπική, και σαφώς πιο stylish, επιλογή απλά θα την ενθουσιάσει.

Γιατί τι μένει από τα Χριστούγεννα; Λίγες στιγμές διασκέδασης, κάποιες μέρες γεμάτες θαλπωρή και ζεστασιά, αγάπη, γέλια, αγκαλιές (Covid free πάντα!) και, γιατί όχι, κάποια fashionable δώρα που θα φορούν οι δικοί μας άνθρωποι για πολλά πολλά χρόνια…

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρήκε το σύνολο που μπορείς να φορέσεις και Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Let’s dance! Με αυτά τα φορέματα θα χορέψεις μέχρι τελικής πτώσεως τα φετινά Χριστούγεννα

Total Black with a Twist: Με αυτά τα κοσμήματα τα μαύρα σύνολα γίνονται πιο γοητευτικά από ποτέ

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: