Τα πιο στυλάτα non usual casual look που θα σε συντροφεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ

Συνέχισε να διαβάζεις, λοιπόν, για να αντλήσεις ιδέες για τις νέες εμφανίσεις σου.

Ένας λόγος που το φθινόπωρο έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου, είναι ότι σου δημιουργεί την επιθυμία να εμπλουτίσεις την ντουλάπα σου με νέα κομμάτια, να πειραματιστείς λίγο περισσότερο με το στυλ σου, προετοιμάζοντας σταδιακά την γκαρνταρόμπα σου για τον χειμώνα. Πραγματοποιώντας απογευματινές εξορμήσεις στις βιτρίνες της πόλης με τις φίλες σου, κάνοντας online περιηγήσεις, μελετώντας εικόνες των αγαπημένων σου IT-girls και παρακολουθώντας εντατικά τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν, έχεις αρχίσει να συνθέτεις στο μυαλό σου μερικές από τις casual εμφανίσεις, που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Βέβαια, όσον αφορά στο στυλ σου, αυτό που σε απασχολεί περισσότερο την περίοδο που διανύουμε, είναι να ανακαλύψεις τα «έξυπνα» ρούχα που είναι casual, αλλά συγχρόνως δίνουν το «κάτι» παραπάνω στις εμφανίσεις σου. Με λίγα λόγια, τα κομμάτια που σου παρέχουν απόλυτη άνεση και ευελιξία, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις «εκπτώσεις» στο στυλ σου, τα ρούχα που σε «αγκαλιάζουν» από νωρίς το πρωί στο γραφείο μέχρι αργά το απόγευμα, στις after work βόλτες με την παρέα σου. Συνεπώς, αυτό που χρειάζεσαι είναι κομψά, grown up κομμάτια, τα οποία θα αναδείξουν την αισθητική του καλοντυμένου, χαλαρού και «έξυπνου» στυλ σου, όπως μόνο ένα non usual casual look μπορεί να εκφράσει.

Συνέχισε να διαβάζεις, λοιπόν, για να αντλήσεις ιδέες για τις νέες εμφανίσεις σου, να ανακαλύψεις τον «νούμερο ένα» online προορισμό, ο οποίος θα σου προσφέρει τα items που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις πρωτότυπα σύνολα και τέλος, να μάθεις πώς θα διεκδικήσεις μία δωροεπιταγή, η οποία θα ανανεώσει το στυλ σου!

Το total white look που θα σε βγάζει… ασπροπρόσωπη στις καθημερινές σου εμφανίσεις

Αν μέχρι σήμερα νόμιζες πως το total white look μπορεί να φορεθεί μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες, μάλλον ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσεις. Διότι συνδυάζοντας μια λευκή, loose παντελόνα με πιέτες, με ένα λευκό πλεκτό και ένα άνετο λευκό blazer, θα δημιουργήσεις ένα signature office look, το οποίο είναι βέβαιο πως θα κερδίσει τις εντυπώσεις, εντός και εκτός γραφείου. Ωστόσο, μην περιοριστείς σε μία καθαρή, ψυχρή απόχρωση του λευκού, αλλά δοκίμασε να «παίξεις» και με πιο απαλούς, ζεστούς, μπεζ τόνους, οι οποίοι θα χαρίσουν μία πιο χαλαρή «νότα» στο σύνολό σου, χωρίς όμως να του στερήσουν την αυστηρότητα της minimal αισθητικής. Εναλλακτικά, μπορείς να φορέσεις μία ψηλόμεση παντελόνα σε παρόμοιους τόνους, την οποία θα συνδυάσεις με ένα statement σακάκι, το οποίο θα δένει στο μπροστινό μέρος με μία ιδιαίτερη ζώνη, κολακεύοντας έτσι τη σιλουέτα σου.

Τα πιο στυλάτα non usual casual look που θα σε συντροφεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ

Το φόρεμα είναι το key item της γκαρνταρόμπας που σου χαρίζει κομψά, easygoing look

Τα πρωινά που στέκεσαι μπροστά από την ντουλάπα σου και αναρωτιέσαι «τι να φορέσω σήμερα», να ξέρεις ότι η απάντηση βρίσκεται σε ένα φόρεμα. Διότι το φόρεμα είναι το διαχρονικό key item της γυναικείας γκαρνταρόμπας, το κομμάτι που σου χαρίζει μοναδικές, στυλάτες εμφανίσεις, χωρίς να χρειαστεί να το συνδυάσεις απαραιτήτως με κάτι άλλο. Αυτό, βέβαια, προϋποθέτει πως πρόκειται για ένα φόρεμα που αναδεικνύει την πιο cool, stylish και κομψή εκδοχή σου. Κλασικά καρό patterns, animal print σε maxi σχέδια, midi φορέματα με girly διάθεση, ευφάνταστα φλοράλ και πουά μοτίβα είναι φέτος στη μόδα και θα τα βρεις στη νέα συλλογή “ALE Φθινόπωρο-Χειμώνας 21-22 για να δημιουργήσεις easygoing look, που θα σε συντροφεύουν όλες τις ώρες της ημέρας και σε κάθε περίσταση. Ανεξάρτητα από το σχέδιο του φορέματος που θα επιλέξεις, δοκίμασε να το ταιριάξεις με ένα δερμάτινο μποτάκι με τρακτερωτή σόλα, μία επιλογή παπουτσιού που θα ισορροπήσει και θα κάνει πιο casual το σύνολό σου, όσο επίσημο ή βραδινό και αν είναι το φόρεμα.

Τα πιο στυλάτα non usual casual look που θα σε συντροφεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ

Το comfortably cool look που σου επιτρέπει να αισθάνεσαι άνετη και stylish όλη μέρα

Δύο είναι τα βασικά ζητούμενα από τις φθινοπωρινές και τις χειμερινές σου εμφανίσεις: Να σε κάνουν να αισθάνεσαι άνεση και ζεστασιά, χωρίς όμως να περιορίζουν το στυλ σου. Και ένας τρόπος για να δημιουργήσεις ανάλογα look, είναι να επενδύσεις σε comfortably cool κομμάτια, τα οποία χάρη στις απαλές υφές, τις άνετες γραμμές και τις ζεστές αποχρώσεις τους, σου προσφέρουν ζεστασιά, ευελιξία, άνεση και μοναδικές εμφανίσεις. Πιο αναλυτικά, μπορείς να επενδύσεις σε ένα ασύμμετρο oversized πουλόβερ, το οποίο θα συνδυάσεις με μία jupe cullote σε έντονη απόχρωση ή σε ένα comfy καρό deux piece από σακάκι και παντελόνι. Φυσικά, από τις comfortably cool εμφανίσεις σου δεν γίνεται να λείπει ένα μακρύ puffer jacket, το relaxed fit item που θα σε κρατάει ζεστή με τον πιο stylish τρόπο, ακόμη και τις πιο κρύες ημέρες του χειμώνα.

Τα πιο στυλάτα non usual casual look που θα σε συντροφεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ

Αν θέλεις, λοιπόν, το φετινό φθινόπωρο να δημιουργήσεις τις πιο non usual casual εμφανίσεις, να ξέρεις πως το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να λάβεις μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του Queen.gr και της “ALE, από τις 25 Οκτωβρίου έως και τις 12 Νοεμβρίου.

Τα πιο στυλάτα non usual casual look που θα σε συντροφεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ

Πραγματοποίησε μία επίσκεψη στην ανανεωμένη, εύχρηστη σελίδα της “ALE και αφού δεις αναλυτικά τα κομμάτια της νέας συλλογής, “ALE Φθινόπωρο-Χειμώνας 21-22, συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις εκεί, κάνε subscribe στο newsletter της ιστοσελίδας και μπες απευθείας στην κλήρωση για μία δωροεπιταγή αξίας 150 ευρώ. Ποιος ξέρει; Ίσως να είσαι εσύ μία από τις τρεις τυχερές που θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα τους με τα πιο κομψά και στυλάτα κομμάτια της σεζόν!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: