Tα πιο «περίεργα» fashion trends του 2020 ίσως τα έχεις φορέσει και εσύ

Tα πιο «περίεργα» fashion trends του 2020 ίσως τα έχεις φορέσει και εσύ

Το μπολερό, τα belly chains, το κολάρο… Όλα ήταν top trends της χρονιάς που φεύγει και δεν τα λες και συνηθισμένα.

Σε μια περίεργη χρονιά όπως το 2020, είναι λογικό πως τα fashion trends ακολούθησαν την ίδια πορεία… είναι και αυτά «αλλόκοτα». Με τον κορωνοϊό, όλα άλλαξαν. Μέσα σε αυτήν την περίοδο, μερικά από τα πιο παράξενα αλλά και τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια της μόδας άρχισαν να γίνονται δημοφιλή.

Το lingerie trend είναι ένα από τα πιο δυνατά της φετινής σεζόν. Αυτή είναι η τάση που παρουσιάζει τα εσώρουχα ως κανόνικα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας που μπορούμε να φοράμε και εκτός σπιτιού. Σκέψου: τα μποξεράκια ως σορτς και τα σουτιέν ως tops, φορεμένα με μπότες και ένα oversized μπλέιζερ. Τα «ορατά» στρινγκ, τα οποία ανήκουν στο ίδιο trend, έκαναν και αυτά comeback. Τα πλεκτά ρούχα έγιναν και αυτά πιο δημοφιλή λόγω της ανάγκης μας για ζεστασιά και άνεση μέσα στο σπίτι κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Τα μπολερό και τα κοντά ζακετάκια έγιναν οι καλύτεροι φίλοι των celebrities και των Instagram influencers. Οι μεγάλες καρφίτσες ήταν και αυτές ένα από τις κυρίαρχα trends της σεζόν. Οι αλυσίδες στην κοιλιά και το κολάρο (aka Peter Pan collar trend), ήταν επίσης παντού φέτος.

Επιπλέον, έχουμε και τις μάσκες προσώπου, έμβλημα της εποχής του κορωνοϊού και αναπόσπαστο, πλέον, κομμάτι της ζωής μας. Ένα trend που εμφανίστηκε πρόσφατα όμως είναι η προσθήκη αλυσίδας στις μάσκες αυτές και έγινε αμέσως το νέο must-have αξεσουάρ σε κάθε γυναικεία τσάντα.

Συνέχισε, λοιπόν, παρακάτω για να μάθεις ποια είναι τα 6 πιο περίεργα trends του 2020.

Αυτές είναι οι 7 πιο στυλάτες, χριστουγεννιάτικες ταινίες για να δεις αυτήν την εβδομάδα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: