Τα πάνω κάτω στην εκπομπή της Μελέτη: Η Πέμη Ζούνη "έκοψε" τη Μπέσσυ Γιαννοπούλου [Βίντεο]

Από σαράντα κύματα πέρασε η εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» το βράδυ της Τετάρτης, καθώς άλλοι καλεσμένοι είχαν ανακοινωθεί στο Δελτίο Τύπου του Alpha, άλλοι έπαιξαν στο τρέιλερ και άλλους είδαμε τελικώς στην οθόνη μας.

Αυτό που γνωρίζαμε ήταν ότι η Ελεονώρα Μελέτη θα υποδεχόταν την Άννα Ραφαέλα Μπαζάν, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το «GNTM», τον Πέτρο Γαϊτάνο και τη θεατρική παραγωγό Μπέσσυ Γιαννοπούλου που κατηγορείται από την ηθοποιό Πέμυ Ζούνη για απάτη και αρπαγή και με την οποία βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη

Ωστόσο οι πληροφορίες λένε πως η γνωστή ηθοποιός Πέμη Ζούνη αντέδρασε μέσω των δικηγόρων της στην εμφάνιση της Μπέσσυς Γιαννοπούλου στην εκπομπή για λόγους παραβίασης των προσωπικών της δεδομένων με αποτέλεσμα να μη τη δούμε ποτέ..

Η ίδια η θεατρική παραγωγός αντέδρασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook γράφοντας για το αιφνίδιο κόψιμό της τα εξής: «Όταν κάποιος φοβάται κόβει τις εκπομπές. Φιμώνει τους δημοσιογράφους και απαιτεί να ακούγεται μόνο η δική του πλευρά ανερυθρίαστα.

Δεν μπορεί κανείς να μιλάει για προσωπικά δεδομένα όταν ο ίδιος έχει δώσει δελτίο τύπου σε όλους τους δημοσιογράφους έναν χρόνο πριν και μιλάει για όλα τα θέματα, άλλα μόνο από την δική του οπτική.

Κρίμα, Γιατί όταν με κάλεσαν στην εκπομπή, πίστεψα ότι θα μπορούσαν να προστατέψουν την επιλογή τους.

Δεν μπόρεσαν όμως… »

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: