Τα ωραιότερα μωβ μαγιό για να κολυμπάς με στυλ το Σαββατοκύριακο

Τα ωραιότερα μωβ μαγιό για να κολυμπάς με στυλ το Σαββατοκύριακο

Θα προσθέσουν χρώμα και στυλ στις beachwear εμφανίσεις σου.

Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου! Κάθε Σαββατοκύριακο περιμένω πώς και πώς να φάω πρωινό και έπειτα να βάλω το μαγιό μου για να τρέξω στην πιο κοντινή παραλία της Αττικής. Ναι, είμαι ακόμη in town αφού μόλις επέστρεψα από τις διακοπές ωστόσο ανυπομονώ για την επόμενη μικρή απόδραση του καλοκαιριού. Ήλιος, χαλάρωση στην ξαπλώστρα, no makeup εμφανίσεις και ατελείωτες βουτιές συνθέτουν την καθημερινότητά μου εν μέσω διακοπών με το μαγιό να βρίσκεται αναμφίβολα στην πρώτη γραμμή.

Το μωβ (σε όλες του τις αποχρώσεις) είναι ένα από τα πιο hot χρώματα της σεζόν και ταιριάζει εξίσου σε ξανθιές και μελαχρινές. Αξίζει να το δοκιμάσεις ακόμη κι αν είσαι από αυτά τα κορίτσια που δεν αποχωρίζονται το μαύρο bikini (ή ολόσωμό) τους. Μια δοκιμή όμως αρκεί για να σε πείσει αφού το μωβ μαγιό τονίζει τη θηλυκότητά μας, προσθέτει στυλ και καλοκαιρινή διάθεση. Δεν είναι λίγες οι celebrities που το επέλεξαν (Khloe Kardhashian, Kylie Jenner κ.ά) και μας χάρισαν υπέροχες εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εσύ το ήξερες αυτό;

To μωβ χρώμα συμβολίζει τη δύναμη και την ικανότητα, την πολυτέλεια και τη φιλοδοξία. Υποστηρίζει τον πλούτο και την ιδιαιτερότητα. Επιπλέον υποδεικνύει γνώση, υπόληψη, ανεξαρτησία, δημιουργικότητα, μυστήριο, μαγεία.  Επιδρά κυρίως στο πνευματικό και το νοητικό πεδίο, συμβολίζοντας τη μετάβαση από την υλική σφαίρα σε ανώτερα πνευματικά πεδία.

Petite fashion: 8 μαγιό που αναδεικνύοντας το σώμα αποπνέουν θηλυκότητα

#MOOD

via GIPHY

Πηγή κεντρικής: @khloekardashian

Κάντο όπως η Φουρέιρα: 15 μαύρα ψηλόμεσα μπικίνι για τις διακοπές (να μην ξέρεις ποιο να διαλέξεις)

Στη gallery που ακολουθεί βρήκα και συγκέντρωσα για εσένα τα ωραιότερα μωβ μαγιό για να ξεχωρίσεις το αγαπημένο σου και να το φορέσεις στις επόμενες βουτιές σου.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: