Τα ωραιότερα leggings για να απολαύσεις τη βόλτα σου στυλάτα αλλά δροσερά

Τα ωραιότερα leggings για να απολαύσεις τη βόλτα σου στυλάτα αλλά δροσερά

Όσο περνάνε οι μέρες, η θερμοκρασία ανεβαίνει όλο και περισσότερο και χρειαζόμαστε ρούχα που αφήνουν το σώμα να «αναπνεύσει».

Είναι όμορφο να ξυπνάς και ήδη από τα στόρια του παραθύρου σου να μπαίνουν οι ακτίνες του ήλιου. Φτιάχνει η ψυχολογία χωρίς ουσιαστικά να έχει γίνει κάτι φοβερό για να προκαλέσει αυτήν την ξαφνική βελτίωση της κατάστασης. Απλά και μόνο επειδή υπάρχει αυτή η ιδιαίτερη και πιο προσωπική επαφή με τον ήλιο και το φως που εκπέμπει. Το συναίσθημα για το οποίο ανυπομονούμε κάθε φορά που πλησιάζει το καλοκαίρι, αλλά ακόμη δεν έχει φτάσει.

Αναμενόμενα, η γκαρνταρόμπα μας θα αλλάξει. Ήδη το νιώθουμε αυτές τις εβδομάδες που ζούμε σε μία καθαρά μεταβατική περίοδο. Τοποθετούμε σε ειδικά κουτιά και στο πίσω μέρος της ντουλάπας τα πιο «βαριά» ρούχα. Φέρνουμε μπροστά τα T-shirt και τα «ελαφριά» ζακετάκια και αντικαθιστούμε τα πιο «ζεστά» υφάσματα στα παντελόνια με τις δροσερές τους εναλλακτικές.

Για αυτήν την περίπτωση, τα leggings αποτελούν μία εξαιρετική λύση. Όχι μόνο από άποψη καιρού, αλλά και από αυτήν της πρακτικότητας και της ευκολίας του matching και του styling. Μπορείς να τα συνδυάσεις με το αγαπημένο σου T-shirt το πρωί ή και με ένα denim ή leather jacket το βράδυ και να είσαι απόλυτα στυλάτη χωρίς να δυσφορείς μέσα στο ρούχο που έχεις επιλέξει.

Στην παρακάτω gallery, λοιπόν, συγκεντρώσαμε μερικές από τις ωραιότερες επιλογές που θα βρεις στην αγορά.

 Οδηγός Αγοράς: 20 άκρως ανοιξιάτικες φούστες για όλα τα στυλ

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: