Τα OG αθλητικά από τα ’90s επιστρέφουν. Τα running shoes σε άλλο επίπεδο

Διάβασε ακόμη:

Πρέπει να φοράς ένα ζευγάρι αθλητικά που να εκφράζουν τη ρετρό αυτή αισθητική της δεκαετίας που ακόμη κι εγώ, η αθεράπευτα λάτρης των ’80s, αγαπώ να υιοθετώ συχνά. Είναι μια πρόκληση, λοιπόν, η εύρεση του τέλειου, OG (Original Gangster) αθλητικού παπουτσιού. Σε αυτό όμως η Reebok μας βοηθάει και μπορούμε να της δώσουμε τα εύσημα γιατί έχει δημιουργήσει ήδη ένα από τα εμβληματικά OG sneakers των ’90s: το Aztrek.

Το πρώτο Reebok Aztrek σχεδιάστηκε από τον Christian Tresser και λανσαρίστηκε το 1993 ως παπούτσι running. Χάρη στην τεχνολογία Hexalite που προσέφερε απορρόφηση των κραδασμών και κορυφαία εφαρμογή, άνεση και σταθερότητα και χάρη στον ιδιαίτερο σχεδιασμό του, το συγκεκριμένο μοντέλο έγινε ανάρπαστο αμέσως μόλις κυκλοφόρησε.

Δες ακόμη:

Το να κάνεις ένα απόλυτα Classic sneaker ακόμα καλύτερο, λοιπόν, ήταν μια πρόκληση για το brand. Μία που έφερε εις πέρας.

Η επαναδημιουργία του Aztrek συνεχίστηκε και τα επόμενα χρονια άρχισαν να κυκλοφορούν νέες εκδοχές του. Ήταν το 1996 που με την κυκλοφορία του Aztrek ‘96, το μοντέλο πέρασε σε ένα ολοκληρωτικά νέο επίπεδο. Όπως οι «πρόγονοί» του, έτσι και το Aztrek ‘96 είχε έναν χαρακτηριστικό ασύμμετρο σχεδιασμό στο μπροστινό μέρος, ο οποίος συμπληρώθηκε από μία πολύ ανθεκτική εξωτερική σόλα.

 

Με τη νέα, βελτιωμένη αυτή σόλα και το Reebok Vector logo να έχει μεταφερθεί στην ετικέτα της γλώσσας, το Aztrek άνοιξε τότε τον δικό του δρόμο στο running. Από τότε, η τεχνολογία στο τρέξιμο έχει σαφώς εξελιχθεί, όμως το Aztrek ‘96 OG παραμένει ένα κλασικό sneaker, ιδανικό για να γίνει μέρος των καλοκαιρινών συνόλων.

 

Φέτος τον Ιούνιο , λοιπόν, η Reebok επανακυκλοφορεί το Aztrek ’96 OG. Τα sneakers θα είναι διαθέσιμα σε τρεις υπέροχους χρωματικούς συνδυασμούς: unisex λευκό με μπλε & φούξια, unisex λευκό με μπλε & έντονο πορτοκαλί και το γυναικείο λευκό με σκούρο μπλε & λάιμ. Για την επανακυκλοφορία του, η Reebok συνεργάστηκε με designers διαφορετικών ειδικοτήτων, όπως τον 3D designer Antoni Tudisco (@antonitudisco) και τον ιδιοφυή δημιουργό της πλαστελίνης, William Child (@williamjchild).

Μπορείς να βρεις τα sneakers, .

Κεντρική φωτογραφία: /www.instagram.com/asphaltgold_sneakerstore/

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: