Τα Nissan NAVARA της Red – Lined Adventure, που έτρεξαν  στο Ντακάρ.

Τα τρία NAVARA που συμμετείχαν στο Ράλι Ντακάρ, στο Περού ήταν ειδικά σχεδιασμένα από τον συνεργάτη της Nissan   Red-Lined Adventures  για σκληρές off-road συνθήκες.

Και λογικό ήταν να έχουν ειδικές κατασκευές και ρυθμίσεις αφού το Ντακάρ είναι ένα από τα πιο δύσκολα ράλι εκτός δρόμου στον κόσμο. Ήταν τρία φορτηγά Nissan Navara T1, προδιαγραφών FIA για το Dakar,  που κατασκευάστηκαν από την εταιρεία Red-Lined Adventures, συνεργάτιδα της Nissan South Africa σε θέματα marketing.

Οι τρεις συμμετοχές της Red-Lined, αποτελούνταν από τους Γερμανούς (πατέρα και γιο) Jurgen και Daniel Schröeder που αγωνίστηκαν με το PS Laser Racing (αρ. 329). Ο Jurgen διαθέτει αρκετές γνώσεις και εμπειρία σε αυτού του είδους τον αγώνα,  καθώς φέτος έτρεξε για ένατη φορά στο Ντακάρ. Από το Ντουμπάι, ο Thomas Edward Bell και ο  συνεργάτης και πλοηγός του Patrick McMurren, αγωνίστηκαν με το  Sabertooth Motoring Adventure (Νο. 419). Παρόλο που ήταν το πρώτο τους Dakar, ήρθαν καλά προετοιμασμένοι, έχοντας κάνει προπόνηση στο  South Africa Cross-Country της φετινής σεζόν.

Από τη Νότια Αφρική, οι επιχειρηματίες Shameer Variawa και Zaheer Bodhanya συναγωνίστηκαν με το Shameer Variawa Racing (SVR) (αριθ. 429), στο πρώτο τους Dakar. Παρόλο που διαθέτουν εμπειρία σε ράλι,  εντούτοις είχαν περιορισμένη εμπειρία στο έδαφος της ερήμου,  πριν από τη συμμετοχή τους στη φετινή διοργάνωση.

 

 

 

 

 

 

Τα Nissan NAVARA της Red – Lined Adventure, που έτρεξαν  στο Ντακάρ. gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: