Τα neon πράσινα παπούτσια της Κατερίνας Λέχου και 5 ακόμα γιατί θέλουμε την τάση αυτή στη φθινοπωρινή μας γκαρνταρόμπα

Διάβασε ακόμη:

Πριν μερικές μέρες, λοιπόν, εμφανίστηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Το Πρωινό». Η όμορφη ηθοποιός φόρεσε ένα πολύ στιλάτο σύνολο, επιλέγοντας μια πράσινη ολόσωμη φόρμα (θύμιζε περισσότερο σαλοπέτα) για την εμφάνισή της. Κάτω από την σαλοπέτα πρόσθεσε μια ημιδιάφανη μπλούζα ζιβάγκο στην ίδια απόχρωση προσφέροντας πραγματικά μια από τις πιο κομψές αλλά και fashionable εμφανίσεις της που έχουμε δει ως τώρα.

Αν και μια πραγματικά εντυπωσιακή, casual chic φθινοπωρινή εμφάνιση, αυτό που μας τράβηξε περισσότερο το ενδιαφέρον ήταν τα παπούτσια. Από εκεί που δεν το περιμέναμε (κυρίως από την ίδια την Κατερίνα), η Λέχου επέλεξε ένα ζευγάρι neon πράσινες Steven Madden γόβες με καρφιά για να συνοδεύσει το σύνολό της.

Ακόμη:

Σαν μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, το γεγονός ότι η Κατερίνα Λέχουν επέλεξε αυτές τις neon γόβες έδωσε ένα ενδιαφέρον twist στην εμφάνισή της και το λεγόμενο «element of surprise» (=το στοιχείο της έκπληξης) στο σύνολό της. Τα παπούτσια αυτά έκαναν αμέσως αμέσως το look της πιο σύγχρονο και εμάς να κοιτάμε με λαχτάρα τα bold υποδήματά της.

Επειδή μας προκάλεσε όλα αυτά τα συναισθήματα (κυρίως θαυμασμού), το look της, αναζητήσαμε κι εμείς 5 neon ζευγάρια παπούτσια γιατί η αλήθεια είναι ότι η εμφάνιση της Κατερίνας Λέχου μας έπεισε αρκετά για να υιοθετήσουμε αυτό το trend.

Παρακάτω, οι προτάσεις μας*

 

 

 

 

 

*Σημείωση: Τα πέδιλα μπορείς να φοράς και το φθινόπωρο με ένα διχτυωτό ή ημιδιάφανο καλτσάκι, ακόμη και με λεπτές αθλητικές κάλτσες, αν αυτό αντιπροσωπεύει το στιλ σου καλύτερα.

Κεντρική φωτογραφία: ΝDP Photo Agency

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: