Τα νέα μοντέλα της την Harley-Davidson για το 2016

Η γιορτή της Harley ξεκίνησε χθές (Σάββατο ( 17 Οκτωβρίου) αλλά συνεχίζεται και σήμερα Κυριακή ( 18 Οκτωβρίου) . Η εταιρία με τις μοτοσυκλέτες – θρύλος, η Harley-Davidson, παρουσιάζει τα νέα επιβλητικά Dark Custom μοντέλα που θα δούμε το 2016 με δύο ταυτόχρονες εκδηλώσεις Open House, στην Αθήνα (Πειραιώς 187) και στη Θεσσαλονίκη (Μακεδονίας 10, Μενεμένη). Η νέα γκάμα

Τα νέα Iron 883 και Forty-Eight μπορείτε να τα δείτε αυτό διήμερο. Το Iron 883 είναι εμπνευσμένο από τα garage-built bobbers του παρελθόντος και του παρόντος. Το Forty-Eight διαθέτει retro στιλιστικές γραμμές ενώ η τέλεια αναλογία μαύρου και χρωμίου προσφέρουν επιβλητική εμφάνιση στη μοτοσικλέτα. Την παρουσία του μας θυμίζει και το Street 750 το οποίο έρχεται με νέο σύστημα πέδησης, επιτρέποντας στους αναβάτες που κινούνται στους δύσκολους δρόμους των πόλεων να εκτιμήσουν την ασφάλεια και την αυτοπεποίθηση που διαθέτει. Τα δύο μοντέλα Softail Slim S και Fat Boy S προσφέρουν δύναμη και απόδοση διαθέτοντας τον εντυπωσιακό κινητήρα Screamin’ Eagle Twin Cam 110. Το Softail Slim S διατίθεται στο νέο χρωματισμό Olive Gold Denim με στρατιωτικής έμπνευσης στυλ, το οποίο αποτείνει φόρο τιμής στις μεταπολεμικές custom που ξεκίνησαν το κίνημα bobber.

Cruise Control για τα Softail Για πρώτη φορά, όλα τα μοντέλα Harley-Davidson Softail διαθέτουν ηλεκτρονικό cruise control. Τo ηλεκτρονικό cruise control της Harley-Davidson και ο ηλεκτρονικός έλεγχος του γκαζιού περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό του 2016 για τα Heritage Softail® Classic, Softail® Deluxe, Fat Boy S και Softail Slim S και είναι διαθέσιμα στον προαιρετικό εξοπλισμό όλων των υπόλοιπων μοντέλων Softail του 2016.

Νέα ανάρτηση Sportster Τα μοντέλα Sportster του 2016 διαθέτουν εντυπωσιακές αναρτήσεις και βελτιωμένη σέλα προσφέροντας άνεση και καλύτερο έλεγχο κατά την οδήγηση.

Road Glide Ultra Το ανανεωμένο Road Glide Ultra κάνει δυναμική είσοδο αφού μετά από δύο χρόνια απουσίας επιστρέφει με ανανεωμένο στυλ, εξαιρετική αεροδυναμική και βελτιωμένη εργονομία για τον οδηγό και το συνεπιβάτη. Το μοντέλο αυτό δεν μπορεί παρά να μας προκαλεί συγκίνηση, αφού είναι εφοδιασμένο με τον εντυπωσιακό κινητήρα Twin-Cooled™ Twin Cam 103™.

Heritage Softail Classic Συνδυάζοντας το νοσταλγικό στυλ με την ομαλή σύγχρονη απόδοση των Softail, το Heritage Softail Classic διατίθεται με ανανεωμένη εμφάνιση για το 2016, υψηλής απόδοσης κινητήρα Twin Cam 103, cruise control στο βασικό εξοπλισμό και μια νέα βελτιωμένη βάση στήριξης των πλαϊνών βαλιτσών.

now24.gr-auto

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: