Τα νέα μοντέλα «έφεραν» κόσμο  στην έκθεση αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017»

 

Του Πέρη Χαλάτση

Η καλή μέρα από την αρχή φαίνεται. Η έκθεση αυτοκινήτου που γίνεται στους φιλόξενους χώρους του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου (Ελληνικό), από την Παρασκευή –πού ήταν και η Press Day και έγιναν και τα επίσημα εγκαίνια- έδειξε ότι φέτος θα έχει πολύ κόσμο.

Από τη μια υπάρχουν νέα μοντέλα και από την άλλη φέτος είχαμε πολλές πρεμιέρες. Αυτό δεν άφησε ασυγκίνητους τους ιδιοκτήτες Ι.Χ που παρά την κρίση συζητούν για μια …ανανέωση.

Η Κυβέρνηση πρέπει να δώσει κίνητρα ώστε να αντικατασταθεί ο γερασμένος στόλος. Στα εγκαίνια της έκθεσης αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017» την  κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν ο κ. Νίκος Μαυραγάνης Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών και ο κ. Γιώργος Βασιλάκης Προέδρος του ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων).

Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών τη γύρισε όλη την έκθεση. Πήγε ακόμη και στην αίθουσα με τα αξεσουάρ. Στη αίθουσα με τα ελαστικά. Τον είδαμε να σταματά και να ρωτάει. Έδειξε ότι ήθελε να έχει σωστή ενημέρωση. Αυτό είναι καλό. Γιατί πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει και θα προτείνει κίνητρα για ανανέωση του γερασμένου στόλου των αυτοκινήτων που ρυπαίνουν την ατμόσφαιρα και στέλνουν με αναπνευστικά προβλήματα στα νοσοκομεία ακόμη και μικρά παιδιά.

Το ολοκαίνουργιο Citroen C3 AirCross

O SVP Sales & marketing director worldwide DS Automobiles κ. Arnaud Ribault ήρθε στην Ελλάδα ειδικά για να παρουσιάσει το υπερπολυτελες DS7

Το Arona της Seat ανετο και αξιόπιστο

To Skoda Karoq κέρδισε τις; εντυπώσεις

Χαμός στο περίπτερο της Renault

Ο Μάριος Μπαρκής εξηγεί τα προτερήματα του ηλεκτρικού Nissan Leaf

To Compass είναι η νεά αξία της Jeep

O Στρατής Χατζηπαναγιώτου «Στρατισσίνο» μαζί με τον Λεωνίδα Ταβουλάρη της Fiat

Από την άλλη οι αντιπροσωπείες φέτος κατάφεραν να φέρουν αμέσως μετά την έκθεση στη Φρανκφούρτη όλα τα καινούργια μοντέλα.

Συνολικά έγιναν φέτος στην ελληνική έκθεση Αυτοκινήτου περισσότερες από 15 πανελλήνιες πρεμιέρες.

Οι αντιπροσωπείες κάνουν την περίοδο αυτή , που διαρκεί η έκθεση,  ειδικά χρηματοδοτικά προγράμματα δίνοντας έτσι ισχυρά  κίνητρα για την αγορά νέων αυτοκινήτων.

Ο κόσμος –που φέτος θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία των οργανωτών- έδειξε ενδιαφέρον. Μόνο το Σαββατοκύριακο, οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 29.000. Σε σύγκριση με πέρυσι υπάρχει αύξηση επισκεπτών κατά 20%.  Οι επισκέπτες μπορούν γρήγορα να ενημερωθούν πλήρως για τα χαρακτηριστικά των καινούργιων αυτοκινήτων, να μάθουν τις νέες τεχνολογίες αλλά και τις τιμές πώλησης.

Τα κορίτσια απο το motori δεν προλαβαίνουν να μοιράζουν το περιοδικό που μόλις κυκλοφόρησε

H Μαρία Παπαδάκη απο τη Renault

Η Αλεξάνδρα Χρυσού απο την Mercedes

Ο Τάκης Θεοχαράκης της Nissan

Ο Γιάννης Χεκιμιάν της Subaru ( δεξιά) εκτός απο καλός επιχειρηματίας μας εντυπωσίασε με τις οδηγικές του ικανότητες

Ο Νικος Μαρτίνος του γκρουπ της Kosmocar

Η έκθεση Αυτοκινήτου θα είναι ανοικτή μέχρι και την Κυριακή 19 Νοέμβριου στις  21.00 .

Τα αυτοκίνητα που μπορείτε να δείτε είναι:

Citroen C3 Aircross, Dacia Lodgy Stepway 7θεσιο, DS7 Crossback, Ηyundai Kona, Ηyundai i30Ν, Ηyundai i30 Fastback, Kia Stonic, Kia Picanto, Mercedes X-Class, Nissan Leaf, Seat Arona, Skoda Karoq, Skoda Spaceback Scout, Subaru Impreza, Subaru XV, VW Polo, VW T-Roc, Volvo XC60 κ.α.

Μπορείτε να επισκεφθείτε ακόμη τις εταιρίες που εκπροσωπούν προϊόντα και υπηρεσίες για τη φροντίδα και τη συντήρηση του αυτοκινήτου και του After Market.

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο και απο την VW. Ο Θανάσης Κονιστής κάνει την παρουσίαση

ΚΙΑ RIO

Και τώρα Mercedes για τους …αγρούς

Όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν  Δωρεάν Test Drives . Μόνο το πρώτο διήμερο έγιναν δοκιμές από 2.000 επισκέπτες. Με τα Test Drives  οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να έχουν άποψη στα αυτοκίνητα που τους ενδιαφέρουν, να κάνουν συγκρίσεις και να αποκομίσουν πληρέστερη εικόνα και πληροφόρηση για τη μάρκα και το μοντέλο που πρόκειται να αγοράσουν.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης: Σάββατο και Κυριακή από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Τις καθημερινές από τις 3 το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ. Το εισιτήριο κοστίζει 6 ευρώ. Μειωμένο εισιτήριο κατά 50% για τους άνεργους και τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Tiguan

O Πάνος Ισμαηλος στο περίπτερο της Mercedes

Το γρήγορο Clio RS

 

Volvo XC 60

Τα νέα μοντέλα «έφεραν» κόσμο  στην έκθεση αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017»

now24.gr-auto

Tags: , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: