Τα νέα iPhone είναι εδώ: iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max

Το νέο iPhone φέρει τον κωδικό 11 και κατά την Apple είναι το πιο προηγμένο, το πιο γρήγορο smartphone που δημιουργήθηκε ποτέ! Για τους πιο απαιτητικούς, υπάρχει και το iPhone 11 Pro, ένα υπερ-smartphone για την καταγραφή και επεξεργασία εικόνας, με επαγγελματικές δυνατότητες.

Οι βασικές διαφορές του iPhone 11 σε σχέση με το iPhone XR εντοπίζονται στην τιμή και στον αριθμό των καμερών στο πίσω μέρος, που είναι δύο. Επιπλέον, πρόκειται για μία συσκευή που θα διατεθεί σε αρκετά περισσότερα χρώματα (έξι αποχρώσεις), αφού απευθύνεται περισσότερο στο νεανικό κοινό.

Το νέο iPhone 11 διαθέτει παρόμοιας τεχνολογίας οθόνη με το «XR» την οποία μάθαμε ως Liquid Display. Πρόκειται για μία οθόνη που η Apple ονομάζει LCD TrueTone (LCD IPS) και έχει διαγώνιο 6,1 ιντσών και υποστηρίζει ανάλυση 1792 x 829 pixels (326ppi).

Τα νέα iPhone 11 Pro

«Είναι τα πιο ισχυρά iPhone που δημιουργήσαμε ποτέ», δήλωσε ο Τιμ Κουκ παρουσιάζοντας τις νέες συσκευές, με ανανεωμένο σχεδιασμό και τριπλή οπίσθια κάμερα. Οι διάδοχοι των iPhone Xs και Xs Max φέρουν Super Retina XDR Display, ενώ στην καρδιά των νέων iPhone χτυπά το νέο τσιπ A13.

Η μεγαλύτερη διαφορά των νέων iPhone11 Pro, όμως, είναι η μπαταρία τους, που θα διαρκεί ακόμα και 4 ώρες περισσότερο από τα προηγούμενα μοντέλα, ενώ η οπίσθια κάμερα περιλαμβάνει έναν ευρυγώνιο, έναν υπερευρυγώνιο φακό και έναν τηλεφακό προσφέροντας δυνατότητα λήψης βίντεο σε ανάλυση 4K.

Το iPhone 11 Pro Max θα ξεκινά από 1099 δολάρια ενώ το iPhone 11 Pro θα πωλείται έναντι 999 δολαρίων στην Αμερική. Οι παραγγελίες θα «ανοίξουν» διαδικτυακά την ερχόμενη Παρασκευή.

texnologia

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: