Τα ναι και τα όχι για ένα στυλάτο Φθινόπωρο!!

Τα ναι και τα όχι για ένα στυλάτο Φθινόπωρο!!

Τα ναι και τα όχι για ένα στυλάτο Φθινόπωρο!!

Υπάρχουν κάποια κομμάτια στη ντουλάπα σας τα οποία τώρα που μπαίνουμε στο Φθινόπωρο θα πρέπει σίγουρα να αποχωριστείτε και κάποια που πρέπει να συνεχίσετε να φοράτε εάν θέλετε να εντυπωσιάζετε σε κάθε σας εμφάνιση.

Για να είσαστε στυλάτη και τη νέα σεζόν λοιπόν ακολουθήστε τις συμβουλές μας για όλα αυτά που πρέπει και δεν πρέπει να φοράτε!

Μην κρύψετε τα λευκά σας ρούχα. Το γεγονός ότι σιγά σιγά θα έρθουν τα κρύα, δε σημαίνει ότι πρέπει να κρύψετε τα καλοκαιρινά λευκά σας ρούχα. Συνδυάστε το λευκό σας παντελόνι για παράδειγμα με ένα λεπτό πουλοβεράκι, το δερμάτινο jacket σας ή την καπαρντίνα κι ένα ζευγάρι γόβες και πραγματικά θα κλέψετε τις εντυπώσεις.

Φορέστε πράσινο. Πρόκειται για το απόλυτο χρώμα της σεζόν που μας έρχεται. Προτιμήστε ένα πράσινο παντελόνι, μία πράσινη φούστα ή ένα πράσινο φουλάρι.

Κρύψτε τα σανδάλια και τις σαγιονάρες. Το καλοκαίρι θα ξανάρθει, τώρα πρέπει να φοράτε τις μπαλαρίνες σας, τις γόβες και τις ankle boots.

Μην αποχωριστείτε την peplum φούστα. Συνδυάζοντάς τη με τα σωστά κομμάτια μπορείτε να φορέσετε και το φθινόπωρο αυτό το αγαπημένο καλοκαιρινό κομμάτι.

Φορέστε το shorts suit. Για τις πιο τολμηρές αυτό το εκπληκτικό outfit θα μπορούσε να φορεθεί στη βραδινή σας έξοδο. Συνδυάστε το με ένα λευκό στενό πουκάμισο και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες.

Επενδύστε σε καπέλα. Αυτό το φθινόπωρο ένα από τα πιο αγαπημένα αξεσουάρ είναι το καπέλο. Δοκιμάστε διαφορετικά σχέδια, μεγέθη και χρώματα και καταλήξτε σε αυτό που σας ταιριάζει!

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: