Τα μεγαλύτερα trends που θα μας απασχολήσουν το 2019

&;υτό δε σημ&;ίνει ότι ξεχνάς ή &;π&;ξιώνεις όσες δεν είν&;ι στη λίστ&; των τάσεων του 2019, &;πλά δίνεις περισσότερη προσοχή &;λλού. Κι επειδή οι εκπτώσεις δεν &;ργούν, κ&;λό είν&;ι ν&; έχεις μί&; ιδέ&; γι&; το τι θ&; φορεθεί περισσότερο με το νέο έτος γι&; ν&; κάνεις κ&;ι τις σωστές &;γορές.

Feathers

Ενώ μέχρι τώρα οι παγιέτες σου έκλεψαν την καρδιά, ήρθε η σειρά να το κάνουν τα φτερά και τα πούπουλα. Φυσικά, δεν αποκλείουν τα sequines, αλλά είναι ο καιρός να κλέψουν τα feathers τις εντυπώσεις.

Έχεις ήδη αρχίσει να το φοράς, ίσως όμως το ’18 να είχε το leopard print τον πρώτο λόγο. Με το 2019 λοιπόν, τα snake prints θα αποθεωθούν στο .

Μία τάση που δειλά-δειλά έκανε μία είσοδο στο χειμερινό street του 2018, αλλά αναμένεται να εδραιωθεί με την νέα χρονιά.

Fringes

Τα κρόσσια ποτέ δεν τα μίσησαν τα trends ή σχεδόν ποτέ. Με την νέα χρονιά όμως θα αναλάβουν πιο ενεργό ρόλο στο στιλ σου και όχι μόνο στα glam looks.

Crochet

Στο πλαίσιο της κυριαρχίας των knits για τη σεζόν, τα crochets δεν μπορούσαν να παραβλεφθούν. Ωστόσο, τώρα θα αρχίσουν να μπαίνουν πιο δυναμικά στο παιχνίδι των street trends.

Κεντρική φωτογραφία: .com/stylesightworldwide

Moda

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: