Τα μεγαλύτερα trends που θα μας απασχολήσουν το 2019

Αυτό δε σημαίνει ότι ξεχνάς ή απαξιώνεις όσες δεν είναι στη λίστα των τάσεων του 2019, απλά δίνεις περισσότερη προσοχή αλλού. Κι επειδή οι εκπτώσεις δεν αργούν, καλό είναι να έχεις μία ιδέα για το τι θα φορεθεί περισσότερο με το νέο έτος για να κάνεις και τις σωστές αγορές.

Feathers

Ενώ μέχρι τώρα οι παγιέτες σου έκλεψαν την καρδιά, ήρθε η σειρά να το κάνουν τα φτερά και τα πούπουλα. Φυσικά, δεν αποκλείουν τα sequines, αλλά είναι ο καιρός να κλέψουν τα feathers τις εντυπώσεις.

Έχεις ήδη αρχίσει να το φοράς, ίσως όμως το ’18 να είχε το leopard print τον πρώτο λόγο. Με το 2019 λοιπόν, τα snake prints θα αποθεωθούν στο street style.

Μία τάση που δειλά-δειλά έκανε μία είσοδο στο χειμερινό street style του 2018, αλλά αναμένεται να εδραιωθεί με την νέα χρονιά.

Fringes

Τα κρόσσια ποτέ δεν τα μίσησαν τα trends ή σχεδόν ποτέ. Με την νέα χρονιά όμως θα αναλάβουν πιο ενεργό ρόλο στο στιλ σου και όχι μόνο στα glam looks.

Crochet

Στο πλαίσιο της κυριαρχίας των knits για τη σεζόν, τα crochets δεν μπορούσαν να παραβλεφθούν. Ωστόσο, τώρα θα αρχίσουν να μπαίνουν πιο δυναμικά στο παιχνίδι των street trends.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide

(?)

Moda

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: