Tα λύτρα της απαγωγής βάφτηκαν με αίμα – Θρίλερ με συλλήψεις και τραυματισμούς!

Tα λύτρα της απαγωγής βάφτηκαν με αίμα   Θρίλερ με συλλήψεις και τραυματισμούς!
Η απαγωγή έγινε στην και το ραντεβού για τα λύτρα δόθηκε σε καταυλισμό της Μανωλάδας.
Μία περίεργη υπόθεση απαγωγής που έλαβε χώρα στην Κωνσταντινούπολη εξετάζουν οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας καθώς το ραντεβού για την απόδοση των λύτρων δόθηκε χθες το βράδυ (06-05-2013) σε καταυλισμό οικονομικών μεταναστών στην περιοχή της Νέας Μανολάδας. 
Η συνάντηση τελικά κατέληξε σε συμπλοκή καθώς τα δύο άτομα που βρέθηκαν στο σημείο για να παραδώσουν μέρος του χρηματικού ποσού που είχε συμφωνηθεί δέχθηκαν επίθεση από πέντε ομοεθνείς τους, που δεν έμειναν ευχαριστημένοι από το παζάρι για τα λύτρα. Σε τέσσερις συλλήψεις έχουν προχωρήσει μέχρι το μεσημέρι οι
Σύμφωνα με το patrisnews.com, η περίεργη αυτή υπόθεση ξεκίνησε πριν από περίπου δύο εβδομάδες όταν από το Μπαγκλαντές που διαμένει στην Αθήνα δέχθηκε τηλεφώνημα, όπου άγνωστος τον ενημέρωνε ότι είχε απαγάγει τον αδερφό του στην Κωνσταντινούπολη.
Λίγες μέρες αργότερα το τηλέφωνό του χτύπησε ξανά με τον απαγωγέα αυτή την φορά να αξιώνει το χρηματικό ποσό των έξι χιλιάδων για να αφήσει ελεύθερο τον άτυχο οικονομικό μετανάστη. Όταν ο αδελφός του θύματος ρώτησε τον άγνωστο για τον τρόπο που θα του έδινε το χρηματικό ποσό που απαιτούσε, αυτός του έδωσε ραντεβού σε καταυλισμό στην περιοχή της Νέας Μανολάδας. Εκεί, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο απαγωγέας, θα τον περίμενε κάποιο δικό του άτομο, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι πρόκειται για τον αδελφό του δράστη, ο οποίος θα παραλάμβανε τα .
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com ο οικονομικός μετανάστης έφτασε χθες από την Αθήνα στη Μανολάδα, συνοδευόμενος από κάποιον ομοεθνή φίλο του. Όπως κατήγγειλαν στους αστυνομικούς του τμήματος της Βάρδας, στο σημείο που είχαν δώσει ραντεβού τους περίμεναν πέντε άτομα. Όταν τους εξήγησαν ότι είχαν μόνο πεντακόσια από τις έξι χιλιάδες ευρώ που είχαν συμφωνηθεί, κατέθεσαν ότι δέχτηκαν επίθεση με ρόπαλα, σιδερένια κοντάρια αλλά και μαχαίρια με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο Κέντρο Υγείας όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Tα λύτρα της απαγωγής βάφτηκαν με αίμα   Θρίλερ με συλλήψεις και τραυματισμούς!

Tags: , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: