Τα λευκά old school sneakers είναι και πάλι trend (+10 για εσένα)

To πιο άνετο και κομψό υπόδημα για κάθε ώρα και στιγμή.

Κυριακή σήμερα και οι casual εμφανίσεις μας στην πόλη απαιτούν υποδήματα που μας χαρίζουν άνεση, στυλ και ελευθερία κινήσεων για να διανύσουμε άκοπα μεγάλες αποστάσεις. Τα sneakers αποτελούν και φέτος must-have παπούτσι για κάθε περίσταση, την ώρα που το athleisure style δείχνει να έχει την τιμητική του.

Βασικό πλεονέκτημα των sneakers είναι ότι ταιριάζουν κυριολεκτικά με τα πάντα όπως φόρμες, κολάν, jeans ή φορέματα. Με τους κατάλληλους συνδυασμούς φοριούνται από το πρωί στο γραφείο, σε μια συνάντηση ή σε μια χαλαρή έξοδο για early drinks με φίλες. Δεν είναι τυχαίο που ολοένα και περισσότερες celebrities τα επιλέγουν για τα off duty looks τους, δίνοντάς μας έμπνευση για τα καθημερινά μας οutfits.

Τα λευκά sneakers είναι must-have και αυτή τη σεζόν

Στην αγορά θα βρεις sneakers με όμορφα χρώματα, εντυπωσιακά prints και σχέδια που κάθε stylish γυναίκα θα ήθελε να φορέσει ωστόσο τα λευκά old school sneakers είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του 2022. Minimal, διαχρονικά και ευκολοφόρετα, ταιριάζουν με κάθε fashion item της γκαρνταρόμπας σου. Εγώ έκανα μια σύντομη έρευνα αγοράς, βρήκα και συγκέντρωσα τα ωραιότερα ζευγάρια και εύχομαι να ενθουσιαστείς όσο κι εγώ.

Τα λευκά old school sneakers είναι και πάλι trend (+10 για εσένα)

10 winter shoes για κομψές εμφανίσεις στο κρύο (που δεν είναι μποτάκια ή sneakers)

Πώς θα φορέσεις τα λευκά σου sneakers- 5 προτάσεις

#1 Με σετ φόρμες

#2 Με κολάν και oversized πουλόβερ/φούτερ

#3 Με τα αγαπημένα σου jeans και ζιβάγκο

#4 Με φορέματα

#5 Με μαύρο παντελόνι, πουκάμισο και σακάκι

Πηγή κεντρικής: lissyroddyy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικά από τα πιο cool λευκά sneakers της αγοράς για να επενδύσεις στο αγαπημένο σου.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: