Τα λάθη στο ντύσιμο που δεν κάνει ΠΟΤΈ μια Γαλλίδα!

Ποιες είναι οι μυστηριώδεις ιδιότητες που κάνουν τις Γαλλίδες τόσο κομψές; Η λέξη «ανεπιτήδευτη» έρχεται αμέσως στο μυαλό, αλλά υποψιαζόμαστε ότι είναι κυρίως τα πράγματα που οι Γαλλίδες δεν κάνουν που τις κάνουν τόσο στιλάτες. Για να μάθετε ποια είναι ακριβώς αυτά που δεν πρέπει να κάνετε, διαβάστε τις συμβουλές, στο Youweekly.gr, των αγαπημένων style bloggers της Γαλλίας για τα της μόδας που δε θα έκαναν ποτέ.

Marion Cotillard

«Μια Γαλλίδα δε θα φορούσε ποτέ υπερβολικά ψηλά τακούνια. Δε θα δεις ποτέ μια Γαλλίδα με παπούτσια σαν αυτά που φοράει η Lady Gaga!»

Labériane Ponton, The Blab

 

Charlotte Gainsbourg

«Δε θα φορούσα ποτέ σουτιέν με ενίσχυση. Πιστεύουμε ότι και το μικρό στήθος είναι σeξι, χάρη στη Charlotte Gainsbourg.»

Aurelia, Absolutely Glamorous

 

«Θα απέφευγα να φορέσω ρούχα ή αξεσουάρ με το όνομα της φίρμας να είναι υπερβολικά διακριτό. Πιστεύω ότι η πολυτέλεια φαίνεται στον τρόπο που φοράς τα ρούχα σου και όχι δείχνοντας το όνομα της μάρκας.»

Tokyobanhbao, The World of Tokyobanhbao

 

Julia Restoin Roitfeld

«Δε θα φορούσα ποτέ πάνω από τρία κοσμήματα μαζί. Νομίζω ότι οτιδήποτε παραπάνω από τρία μπερδεύει μια εμφάνιση και την κάνει να φαίνεται ακατάστατη. Προτιμώ τα κοσμήματα χαμηλής αξίας αλλά αν φορέσω ένα statement κομμάτι τότε θα το φορέσω οπωσδήποτε μόνο του.»

Audrey Rodgers, Be Frassy

 

Jeanne Damas

«Όταν φοράς κάτι πραγματικά σικ τότε φροντίζεις το μακιγιάζ σου να μην είναι έντονο και αν φοράς μόνο ένα μπλουζάκι με τζιν, ένα κόκκινο κραγιόν θα σου δώσει αυτό το έξτρα που χρειάζεσαι. Δεν κάνουμε επίδειξη. Μας αρέσει η απλότητα.»

Typhaine Augusto, Absìnthè Spoon

 

«Μερικές φορές βλέπω κορίτσια να φορούν ελαστικές φούστες πάνω από το τζιν τους. Δεν το καταλαβαίνω αυτό το look. Δε θα το έκανα ποτέ.»

Kenza Sadoun-el Glaoui, La Revue de Kenza

 

Carine Roitfeld

«Δε θα φορούσα ποτέ καλσόν στο χρώμα του ποδιού. Είναι ότι χειρότερο υπάρχει στη μόδα.»

Valentine Vanesse, Hello It’s Valentine

moda

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: