Τα κατάφερε να βγει νικητής: Νίκησε στη μάχη με τον καρκίνο ο Χένρικσεν

Πριν από περίπου έναν χρόνο, ο παλαίμαχος σέντερ μπακ του Παναθηναϊκού, διαγνώσθηκε με καρκίνο του μυελού των οστών, με όλον τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να στέκεται στο πλευρό του. Ο Δανός όμως δεν το έβαλε κάτω και ήταν αποφασισμένος να παλέψει στη δυσκολότερη μάχη της ζωής του.

Τελικά κατάφερε να βγει νικητής, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε δηλώσεις του μετά από αγώνα παλαιμάχων της Άαλμποργκ, στο οποίο μάλιστα έλαβε μέρος.

Οι δηλώσεις του Ρενέ Χένρικσεν:

«Το θεωρώ μία πολύ σπουδαία πρόοδο για την κατάστασή μου πως το σώμα μου έχει επανέλθει και μπορώ και πάλι να παίξω ποδόσφαιρο. Η επιστροφή μου στο γήπεδο, δείχνει ότι είμαι και πάλι αρκετά καλά. Την περίμενα πολύ αυτή την ημέρα. Για να είμαστε ρεαλιστές η ασθένεια πάντα θα υπάρχει μέσα στο σώμα μου και δεν μπορεί ποτέ να ελεγχθεί απόλυτα. Παρ’ όλα αυτά φαίνεται πως για την ώρα δεν είναι ενεργή. Φυσικά και είμαι πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση σε σχέση με το πως ήμουν πριν την ασθένεια όμως και μόνο την επιστροφή μου τη θεωρώ μία νίκη».

Για την εξέλιξη της ασθένειάς του ανέφερε: «Είναι πολύ δύσκολο να απαντήσω σε αυτό. Κάποια στιγμή θα αναπτυχθεί και πάλι όμως αυτό μπορεί να είναι τον άλλον μήνα, μπορεί να είναι και σε 20 χρόνια. Δεν το σκέφτομαι, έχω στο μυαλό μου μόνο να ζω σαν ένας κανονικός άνθρωπος. Κάθε μέρα για μένα είναι χρυσή».

Πηγή: fws.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: