Τα καλύτερα Instagram posts μόδας της εβδομάδας: Dua Lipa, Kim Kardashian, FKA Twigs και άλλες

Τα καλύτερα Instagram posts μόδας της εβδομάδας: Dua Lipa, Kim Kardashian, FKA Twigs και άλλες

Δες τι φόρεσαν οι αγαπημένες μας stars και… αντίγραψε ελεύθερα!

Ξεφυλλίζοντας” το Instagram μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα, ξεχωρίσαμε μερικά accounts με τα καλύτερα fashion looks της εβδομάδας. Αυτά θα μας δώσουν έμπνευση για τα δικά μας σύνολα για αυτήν την εβδομάδα!

Συγκεκριμένα, η Dua Lipa είχε μία πολύ δυναμική «εβδομάδα μόδας». Πρώτα, μας έδειξε πώς να φορέσουμε το «ορατό στρινγκ» μέσα από ένα μαύρο φόρεμα με ανοιχτή πλάτη. Αργότερα, περιτριγυρισμένη από φοίνικες, μας έδειξε ένα εξίσου εντυπωσιακό καρό πράσινο φόρεμα. Η Dua όμως, δεν είναι η μόνη Lipa με εξαιρετικό στυλ. Με τον ωκεανό στο βάθος, η μικρότερη της αδελφή Rina, πόζαρε με ένα πολύ κομψό look που συμπεριλάμβανε ένα κολιέ με πέρλες, ένα κλασικό άσπρο πουκάμισο, έναν κορσέ, μια μαύρη φούστα και τακούνια.

Η FKA Twigs από την άλλη φόρεσε ένα πλεκτό αμάνικο top, μια γκρι φόρμα, και κίτρινες κάλτσες. Όσο γι’ αυτούς που έμειναν ζεστοί σε εξωτερικούς χώρους; Μετά το σκι, η Kim Kardashian φόρεσε ένα cropped καφέ puffer και το συνδύασε με ένα γυαλιστερό καφέ παντελόνι.

Τέλος, ας δούμε και την Tracee Ellis Ross για λίγη έμπνευση. Η ηθοποιός, η οποία φημίζεται για την αγάπη της για τα σακάκια, φόρεσε ένα σε καμηλό απόχρωση, με μια κόκκινη ζώνη γύρω από την μέση της.

Παρακάτω, δες περισσότερα από τα καλύτερα fashion Instagrams της προηγούμενης εβδομάδας.

Τα 8 μεγαλύτερα fashion trends του 2021 τα έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: