Τα καλύτερα, ανοιξιάτικα πουκάμισα για να φορέσεις στο επόμενο meeting στο Zoom

Τα καλύτερα, ανοιξιάτικα πουκάμισα για να φορέσεις στο επόμενο meeting στο Zoom

Αγόρασε τώρα preppy κομμάτια που θα φοράς και στη δουλειά αλλά και στις «off duty» εμφανίσεις σου.

πουκάμισα είναι το δάνειο από την ανδρική γκαρνταρόμπα που έχουμε απολαύσει όσο κανένα άλλο. Καλά τα oversized φούτερ, πρακτικά τα υφασμάτινα παντελόνια με τσάκιση, κομψά τα blazers, αλλά την πολυχρηστικότητα ενός παστέλ γαλάζιου πουκάμισου που μπορείς να φοράς στο γραφείο με pencil φούστα, στην παραλία πάνω από denim shorts και στη βόλτα με floral mini skirt, δεν την προσφέρει κανένα άλλο mannish κομμάτι.

Δεν νομίζω, άλλωστε, πως υπάρχει γυναίκα γεννημένη στα 80s που να μην τη σημάδεψε η σκηνή στο «Pretty Woman» όπου η Julia Roberts φοράει το πουκάμισο του Richard Gere και κυκλοφορεί με αυτό μέσα στο δωμάτιο. Πρέπει να ήταν από τις πρώτες φορές που βλέπαμε αυτή τη «χρήση» ενός αμιγώς ανδρικού ρούχου, ως loungewear, για να μιλήσουμε με ορολογία που αναπτύχθηκε στην Covid-19 εποχή. Σχεδόν μία δεκαετία αργότερα και συγκεκριμένα το 1998, η Sharon Stone πάει στα Oscars φορώντας ένα λευκό πουκάμισο του συζύγου της μέσα από τη Vera Wang maxi φούστα της και το ίδιο διάστημα η αδικοχαμένη Carolyn Bessette συνοδεύει τον -επίσης αδικοχαμένο- σύντροφό της, John Kennedy Jr, σε επίσημη εκδήλωση στη Νέα Υόρκη με παρόμοιο outfit. Το ανδρικό πουκάμισο πέρασε σε μία δεκαετία από τις indoor, cozy εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και έγινε το αγαπημένο μας «δάνειο» από την γκαρνταρόμπα του αντίθετου φύλου.

Η συνέχεια είναι γνωστή καθώς έγινε το σήμα κατατεθέν όλων των corporate outfits για το γραφείο και τώρα ανήκει στην κατηγορία των «go-to» ρούχων που έχουμε για να είμαστε άνετες και κομψές μέσα στο σπίτι όταν πρόκειται να εμφανιστούμε σε κάποιο διαδικτυακό meeting ή να μιλήσουμε με συνεργάτες μας με facetime. Γι΄ αυτό και εμείς συγκεντρώσαμε για εσένα στην παρακάτω gallery τα πιο κομψά, ανοιξιάτικα πουκάμισα της αγοράς σε παστέλ αποχρώσεις και printed σχέδια, για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει… είτε το φορέσεις σε σύσκεψη είτε απλά το χαίρεσαι στην καθημερινότητά σου. Καλά Ψώνια!
 Οδηγός Αγοράς: 10 ανοιξιάτικα shorts για να έρθεις -στυλιστικά- λίγο πιο κοντά στο καλοκαίρι

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: