Τα γυαλιά της «Lolita» είναι και πάλι στη μόδα

Όταν ο Αdrian Lyne μετέφερε για δεύτερη φορά (η πρώτη ήταν το 1962 από τον Stanley Kubrick) στην κινηματογραφική οθόνη το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Vladimir Nabokov, «Λολίτα», κοινό και κριτικοί αναλώθηκαν στο να κάνουν συγκρίσεις και συζητήσεις τόσο με την πρώτη ταινία όσο και με το κατά πόσο ήταν πιστή η απόδοση του βιβλίου. Το fashion crowd όμως, ακόμα και πίσω στο μακρινό 1997, εστίασε όλη του την προσοχή στο κατά πόσο η ενδυματολόγος του film, Judianna Makovsky, θα κατάφερνε να περάσει την pin up αισθητική του ρόλου της Dominique Swain (aka Dolores «Lolita» Haze) χωρίς να γίνει υπερβολικά ρετρό, sexy και παρωχημένη.

Η απάντηση ήταν πως τα κατάφερε εξαιρετικά καλά και γι’ αυτό συγκεκριμένα αξεσουάρ, όπως τα πλαστικά κόκκινα, γυαλιά ηλίου σε σχήμα καρδιάς, που φορούσε η πρωταγωνίστρια μαζί με τα καρό πουκαμισάκια της και τα ψηλόμεσα υφασμάτινα σορτσάκια της, είναι και πάλι επίκαιρα. Συγκεκριμένα ο οίκος Saint Laurent τα σχεδίασε και τα κυκλοφόρησε πάλι σε κόκκινο και άσπρο χρώμα. Το όνομα του μοντέλου και του σκελετού; Loulou φυσικά, ναι, από το Lolita καλά κατάλαβες!

???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bronwyn Alison NEWPORT-Bradley (@pretanewporter) στις

Αν, λοιπόν, θες και εσύ να δώσεις μια funky και girly νότα στα καλοκαιρινά σύνολά σου, με ξεκάθαρες κινηματογραφικές επιρροές πάντα, μην διστάσεις να τα αποκτήσεις τώρα, πριν τις διακοπές του Αυγούστου. Tα Ιt-girls στο Instagram τα έχουν ήδη αποθεώσει με τις εμφανίσεις τους σε πισίνες και παραθαλάσσια θέρετρα.
Τα γυαλιά της «Lolita» είναι και πάλι στη μόδα

Saint Laurent, mytheresa.com

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: