Tα flight bomber jackers είναι για ακόμα μία σεζόν hot!

Tα flight bomber jackers είναι για ακόμα μία σεζόν hot!

Η εμβληματική σκηνή από το «Top Gun» με την Κέλι Μακ Γκίλις κρεμασμένη στο πλευρό του Tom Cruise, οι νεαροί funs του grunge στη Αμερική και άλλες παρόμοιες εικόνες από την πρόσφατη pop κουλτούρα που έχουν σαν κοινό παρανομαστή ένα πράγμα: το flight bomber jacket.

Ένα είδος μπουφάν σαν και αυτό είναι συνυφασμένο στη συνείδηση των περισσοτέρων με γηπεδικές εμφανίσεις, ταινίες που αναδεικνύουν την underground κουλτούρα των 90s (βλέπε Trainspotting) και street looks. Η μόδα όμως, όπως είναι γνωστό, κάνει κύκλους και επαναπροσδιορίζει η ίδια τα δεδομένα τους κάθε νέα σεζόν. Έτσι και φέτος, τα μπουφάν φλάι, θέλουν να αλλάξουν την «αποκρυσταλλωμένη» σου γνώμη γι’ αυτά και επανέρχονται δυναμικά στο fashion προσκήνιο για να σου «δείξουν» νέους τρόπους –πέντε για την ακρίβεια όπως θα δεις στην παρακάτω gallery- να τα φορέσεις και να τα κάνεις μέρος όχι μόνο των πρωινών αλλά, αν είσαι λίγο πιο τολμηρή, και των βραδινών σου εμφανίσεων.

Πλέον τα fly jackets συνδυάζονται με αέρινα φορέματα, deux-pièces, mom jeans ακόμα και μεταξωτές παντελόνες και αν δεν έχεις κρατήσει κάποιο μαύρο ή ασημί από την εφηβεία σου ίσως φέτος πρέπει να σκεφτείς να αποκτήσεις ένα λαδί ή χρυσό. Γιατί μία δόση street κουλτούρας πάντα χρειάζεται στην γκαρνταρόμπα σου!
 Δες ποιος Έλληνας fashion designer σχεδίασε το ροζ shirt dress που φόρεσε χθες η Ελένη Μενεγάκη

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: