Τα fashion items που μπορείς να φορέσεις ακόμα με ένα ζευγάρι mules

Το μόνο που πρέπει να προσέχεις φορώντας ακόμα τα mules, είναι οι συνδυασμοί που θα κάνεις. Όχι τόσο το συνολικό outfit – που σαφώς παίζει ρόλο – αλλά το κάτω μέρος του, δηλαδή το παντελόνι, η φούστα ή το τελείωμα του φορέματος. Το μήκος παίζει έχει μεγάλη σημασία καθώς και ο συνδυασμός των υφασμάτων για να είναι το αποτέλεσμα εναρμονισμένο με το στιλ αλλά και την εποχή.

Τα παντελόνια που σταματούν στον αστράγαλο είναι ιδανικά για να τα συνδυάσεις με ένα ζευγάρι mules, καθώς κολακεύουν το πόδι. Το ζητούμενο με τα mules είναι να φαίνεται ελαφρώς το πόδι μεταξύ του παπουτσιού και του παντελονιού, ώστε να είναι ξεκάθαρο ότι φοράς mules και φυσικά να φαίνεται πιο όμορφο το σύνολο.

Με την midi φούστα σου, τα mules δένουν άψογα και χαρίζουν ένα classy αποτέλεσμα στο look σου.  Εννοείται ότι μπορείς να τα φοράς ακόμα και με την pleated φούστα σου αλλά απόφυγε να τα συνδυάσεις με μία mini.

Τα φορέματα φέτος ισορροπούν σε μήκος μεταξύ του midi και του maxi. Επομένως, δεν έχεις κανένα πρόβλημα να φορέσεις μαζί τους τα αγαπημένα σου mules. Είναι θηλυκά και διατηρούν ακόμα μία πιο ανάλαφρη αίσθηση στο αποτέλεσμα.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thestyleograph

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: