Τα fashion & beauty tricks της Chiara Ferragni στο ταξίδι της στην Ελλάδα

Τα fashion & beauty tricks της Chiara Ferragni στο ταξίδι της στην Ελλάδα

Η fashion influencer ήρθε στη χώρα μας και μας έδωσε τόση έμπνευση για το στυλ μας, που… θα μας ακολουθεί όλο το καλοκαίρι!

Η Chiara Ferragni ξέρει τι κάνει! Η Ιταλίδα influencer αποφάσισε να αρχίσει τις καλοκαιρινές διακοπές της από τη χώρα μας με το Instagram της να έχει ήδη γεμίσει ελληνικές εικόνες από την Αθηναϊκή Ριβιέρα και το Πόρτο Χέλι, αλλά και με πολλά fashion & beauty hacks.

Beauty queen! Η Chiara Ferragni πήγε στο μαιευτήριο να γεννήσει έτσι όπως δεν έχεις φανταστεί

Τα outfits της Chiara στην Ελλάδα

Η fashion influencer κατάφερε να μας κάνει να μην μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από το Instagram account της στο ταξίδι της στην Ελλάδα. Η 34χρονη επέλεξε ένα mix&match style για τις βόλτες της στην Αθήνα, για τις βουτιές της στην πισίνα του ξενοδοχείου και για τις βραδινές εξόδους της.

Η βαλίτσα της, όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery είχε τα πάντα. Όλα όσα εμείς τα κορίτσια θέλουμε να παίρνουμε μαζί μας στις διακοπές και κάπως καταλήγουμε… να μην μπορούμε να κλείσουμε τις αποσκευές μας.

Μαγιό! Πολλά μαγιό σε μονοχρωμίες και prints πήρε μαζί της η Chiara στην Ελλάδα. Τα crochet sets, τα πουκάμισα και τα girly φορέματα δεν έλειπαν από τις εμφανίσεις της με τα likes και τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της στο Instagram να είναι άκρως κολακευτικά.

Τα beauty looks της… θα τα λατρέψεις!

Όρεξη να’ χεις να κάνεις μακιγιάζ! Αυτό πρέπει να είναι το μότο της Chiara στο ταξίδι της στην Ελλάδα. Η fashion influencer και επιχειρηματίας δεν έμεινε λεπτό άβαφη δείχνοντας πόσο της αρέσει να περιποιείται την εικόνα της ακόμα και… στην παραλία.

Φορούσε ανελλιπώς lip gloss, που είναι super hot τάση αυτό το καλοκαίρι, ενώ και στα μαλλιά της δεν έμεινε out of trends. Η Chiara πόζαρε στο Instagram της με accent braids, οι οποίες έδιναν ένα girly και summerish twist στην εικόνα της. Όσο για το πώς γίνεται να μένει αναλλοίωτο το μακιγιάζ της με τον καύσωνα που έχει σήμερα; Στην παρακάτω gallery θα σου αποκαλύψω όλα τα μυστικά!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: