Τα Emmy Awards επιστρέφουν! 11 εμφανίσεις που αγαπήσαμε και μας έχουν μείνει αξέχαστες

Τα Emmy Awards επιστρέφουν! 11 εμφανίσεις που αγαπήσαμε και μας έχουν μείνει αξέχαστες

Οι καλύτερες εμφανίσεις από το 1998: εσένα ποια είναι η αγαπημένη σου;

Η βραδιά των 73ων βραβείων Emmy φτάνει μιας και είναι την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα- και περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τις λαμπερές εμφανίσεις των celebrities που θα παρελάσουν στο κόκκινο χαλί. Ανυπομονούμε επίσης  να δούμε ποιοι από τους αγαπημένους μας ηθοποιούς και ποιες τηλεοπτικές σειρές θα κερδίσουν ένα ή και περισσότερα βραβεία.

Βραβεία Emmy: Τα looks 

Η 72η Τελετή Απονομής βραβείων Emmy πέρσι μεταδόθηκε από το σπίτι λόγω της παγκόσμιας πανδημίας. Φέτος όμως, οι stars θα αναπληρώσουν τα virtual looks της περσινής χρονιάς με τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Emmys 2020: Τι φόρεσαν οι stars στη μεγάλη βραδιά της τηλεόρασης

Για να προετοιμαστούμε για τη φαντασμαγορική αυτή γιορτή, συγκεντρώσαμε τα καλύτερα Emmy fashion looks από τις προηγούμενες χρονιές. Από τολμηρές τάσεις της μόδας μέχρι το κλασσικό Hollywood glamour, τα έχουμε δει όλα στα Emmy Awards.

Οι Valentino, Versace, Oscar de la Renta και Givenchy είναι μερικοί οίκοι που ντύνουν με στυλ και φινέτσα μερικές από τις διασημότερε ηθοποιούς του Hollywood κάθε χρόνο,  ενώ εξαιρετικές δημιουργίες έχουν την υπογραφή των  Zuhair Murad και Elie Saab, που εντυπωσιάζουν στο κόκκινο χαλί,  με την elegant αισθητική τους. 

Συνέχισε παρακάτω για να δεις τα φορέματα που είχαν ξεχωρίσει  στα Emmy Awards.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News Heidi Klum Emmy Awards 2018

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: