Τα «είδε όλα» ο Ibrahimovic όταν τον έκανε «βόλτα»  o Carlos Sainz  στην πίστα της Ferrari

Η πρόταση ήταν δελεαστική. Ο  διάσημος ποδοσφαιριστής της Milan, Zlatan Ibrahimovic ούτε καν το σκέφθηκε και απάντησε θετικά.

Η πρόταση ήταν να τον κάνει βόλτα στην πίστα δοκιμών της Ferrari στο Fiorano ο Carlos Sainz.

‘Όλα έγιναν σχολαστικά. Ο Zlatan Ibrahimovic φόρεσε τη φόρμα του , το κράνος του, δέθηκε σφιχτά και ξεκίνησε η …βόλτα.

Ο ποδοσφαιριστής είναι γνωστός λάτρης των Ferrari (και φυσικά κάτοχος αρκετών μοντέλων).Γι αυτό όποτε το πρόγραμμα του το επιτρέπει παρακολουθεί τους αγώνες της F1. Ο ίδιος αρκετές φορές έχει μπει στην πίστα αλλά μέχρι εκεί. Σίγουρα χάρηκε όταν κάθισε στο μπάκετ του συνοδηγού του πιλότου της F1.

Ο Ibrahimovic ήταν χαμογελαστός στις αναμνηστικές φωτογραφίες. Η Ferrari 299 GTB ξεκίνησε και τότε άρχισαν τα δύσκολα.

Ο Carlos Sainz οδήγησε γρήγορα αλλά όχι οριακά την 299 GTB. Κάποια στιγμή όταν ο Sainz άρχισε τα τρελά του τότε ο ποδοσφαιριστής χλόμιασε και ζήτησε να σταματήσουν για να συνέλθει.

Κίτρινος βγήκε από το αυτοκίνητο. Όπως θα δείτε και στο βίντεο ο Σουηδός έχασε το χρώμα του. Γιατί είναι άλλο να οδηγάς σε μια πίστα και άλλο να σε οδηγεί ένας πιλότος της F1.

Όταν συνήλθε έκλεψε την παράσταση με τις …ατάκες του. Οι σφυγμοί του επανήλθαν στους κανονικούς ρυθμούς  και τότε ο ποδοσφαιριστής κάθισε στο ίδιο αυτοκίνητο στη θέση του οδηγού και ακολούθησε πιστά τις οδηγίες που του έδινε ο ισπανός πιλότος από την ενδοεπικοινωνία.

Στη συνέχεια το ρόλο του «καθηγητή» ανέλαβε ο Zlatan. Όπως γνωρίζετε ο άλλος πιλότος της Ferrari, ο Leclerc  είναι και καλός ποδοσφαιριστής. Ο Zlatan του έδωσε συμβουλές και του είπε ότι έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.

 

 

Τα «είδε όλα» ο Ibrahimovic όταν τον έκανε «βόλτα»  o Carlos Sainz  στην πίστα της Ferrari gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: