Τα δύο τελευταία outfits της Kylie Jenner αποδεικνύουν πως το gothic style επέστρεψε

Η Kylie Jenner φόρεσε την τάση που έχει κατακτήσει και πάλι την μόδα: το goth core.

Υπάρχουν τάσεις που επανήλθαν από τα 00s τις οποίες αγαπήσαμε, όπως τα baquette τσαντάκια, και άλλες που μάλλον τρομάξαμε που επανήλθαν, όπως τα low rise παντελόνια, αλλά και το gothic style. Απίστευτο και όμως αληθινό, η gothic αισθητική κάνει την επανεμφάνιση της και έχει βρει και ισχυρούς υποστηρικτές. Με αυτό εννοούμε την Gen Z, φυσικά, η οποία έχει αγκαλιάσει το goth σαν μια αντίδοτη ένεση στην τοξική θετικότητα της εποχής μας. 

Ανάμεσα, όμως, σε αυτούς που έχουν υιοθετήσει την τάση είναι και οι αδερφές Kardashian με τις Kourtney και Kylie Jenner να εντάσσουν στα σύνολα τους goth στοιχεία όπως οι κορσέδες, το δέρμα και το vinyl, οι ψηλές μαύρες μπότες, οι καμπαρντίνες τύπου matrix και τα edgy αξεσουάρ. Η Kylie, η οποία πρόσφατα έγινε μανούλα για δεύτερη φορά, φορούσε το συγκεκριμένο trend ακόμη και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, με το pregnancy style της να απέχει κατά πολύ από το girly ύφος που έχουμε συνήθως στο μυαλό μας, για την εικόνα μιας εγκύου.

Τα gothic looks της Kylie Jenner.

Αυτή την φορά την είδαμε με δύο looks που σηματοδοτούν το συγκεκριμένο style. Το πρώτο περιελάμβανε μία midi καμπαρντίνα σε ανοιχτό γκρι χρώμα με λευκές λάμψεις, σε glossy vinyl ύφασμα. Το κομμάτι αυτό είναι ένα σχέδιο από την τελευταία συλλογή AW22 της Diesel. Η Kylie το συνδύασε με ένα ζευγάρι μυτερές μπότες με studs, σε αντίστοιχη αισθητική.

Τα δύο τελευταία outfits της Kylie Jenner αποδεικνύουν πως το gothic style επέστρεψε

Αλλά και η επόμενη ανάρτηση της ήταν η επιτομή του σύγχρονου gothic styling, με ένα little black dress με έναν ώμο και ένα ζευγάρι δερμάτινες μπότες -πολύ- πάνω από το γόνατο, με στρογγυλή μύτη και ψηλό τακούνι. Στην επόμενη λήψη έδειξε και τα luxury δαχτυλίδια της, με πολύτιμους λίθους σε λευκό και peach χρώμα.

Τα δύο τελευταία outfits της Kylie Jenner αποδεικνύουν πως το gothic style επέστρεψε

Και τα δύο outfits έχουν ως κεντρικό reference το goth core, που τόσο φοβόμαστε σαν style οι περισσότερες, αλλά μας δείχνει την πιο easy going εκδοχή, που μπορούμε να ακολουθήσουμε. Ένα mini μαύρο φόρεμα, ένα ζευγάρι εκκεντρικές μαύρες μπότες και μία καμπαρντίνα με dark στοιχεία είναι κομμάτια που μπορούμε να βάλουμε εύκολα στα σύνολα μας και να υιοθετήσουμε το trend. 

Διαβάστε επίσης:

Τα 6 πιο stylish Scandi-girls που πρέπει να ακολουθήσεις τώρα

Η Lizzo λανσάρει την νέα της shapewear σειρά «Yitty» και παραμένει πάνω από όλα ο εαυτός της

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: