Τα δύο ηλεκτρικά μοντέλα της DS που κέρδισαν τις εντυπώσεις των επισκεπτών στην έκθεση αυτοκινήτου

Όσοι πέρασαν από τον εκθεσιακό χώρο του Ολυμπιακού Ακίνητου Ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο σίγουρα πήραν μια γεύση από τα αυτοκίνητα που κάτω από το καπό τους δεν «κρύβουν» κινητήρες αλλά …μπαταρίες.

Στη φετινή έκθεση αυτοκινήτου που έγινε από 9 έως και 17 Νοεμβρίου 2019 η γαλλική εταιρεία DS Automobiles έκανε την αποκάλυψη των ηλεκτρικών μοντέλων ,DS 3 CROSSBACK E-TENSE και DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4. Φυσικά υπήρχαν και τα συμβατικά μοντέλα της εταιρείας, το απόλυτα εκλεπτυσμένο DS 7 CROSSBACK που συνδυάζει αρμονικά τη γαλλική τεχνογνωσία με τεχνολογίες αιχμής, αλλά και το DS 3 CROSSBACK, το “Icon of Hig-tech style” αυτοκίνητο που αποτελεί την επιτομή της πολυτέλειας σε compact διαστάσεις

Στα εγκαίνια της έκθεσης την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο κος Laurent Baumann, Brand Director DS Automobiles. Τα μοντέλα στο περίπτερο της DS  τράβηξαν την προσοχή του επιχειρηματικού αλλά και καλλιτεχνικού  κόσμου.

Ανάμεσα σε αυτούς  διακρίναμε τους  αγαπημένους  καλλιτέχνες, Έλενας Παπαρίζου και  Πάνου  Μουζουράκη, του Ολυμπιονίκη Υδατοσφαίρισης  Κώστα Κοκκινάκη αλλά και των παρουσιαστών της  Νικολέτας  Ράλλη, Ευρυδίκης  Βαλαβάνη ,  Σ. Πασχάλη,  Κωνσταντίνου  Βασσάλου. Όλοι αναφέρθηκαν στα DS  με την Avant-Garde σχεδίαση, την πολυτέλεια και την προηγμένη τεχνολογία.

Μπορεί η Ελλάδα να μην είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στην υποστήριξη των ηλεκτρικών αυτοκινήτων λόγω έλλειψης υποδομών, ωστόσο ο  αρμόδιος υπουργός Κ.Καραμανλής υποσχέθηκε ότι άμεσα αποτελέσματα.


Η Έλενα Παπαρίζου

Οι αγοραστές μπορεί να έχουν μια δυσπιστία αλλά αν δουν  στις εθνικές οδούς σταθμούς φόρτισης και κάποια οικονομικά κίνητρα που θα πρέπει να δοθούν για την προστασία του περιβάλλοντος  για τα  αυτοκίνητα  με μηδέν  CO2,  θυμηθείτε ότι μέσα στο 2020 η αγορά θα αλλάξει. Γιατί είναι αρκετοί αυτοί που σκέφτονται οικολογικά.

Ας δούμε όμως τα δύο ηλεκτροκίνητα μοντέλα, DS 3 CROSSBACK E-TENSE και DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 . Και τα δύο  ξεχώρισαν για τα υλικά υψηλής αισθητικής και ποιότητας, κατασκευασμένα από εξειδικευμένους τεχνίτες. Η DS συνδυάζει  τη σύγχρονη αισθητική και τη γαλλική φινέτσα. Η  DS Automobiles στη χώρα μας έχει το υψηλότερο ποσοστό αύξησης (+292%) κατά το 2019 στις 18 χώρες της Ευρώπης!


Ν.Ραλλη

Το ενδιαφέρον όμως πέφτει  στα ηλεκτρικά οχήματα με την κωδική ονομασία E-Tense – Haute Couture Electric. Η πανίσχυρη plug-in υβριδική έκδοση του DS 7 CROSSBACK E-TENSE αντιπροσωπεύει την πολυτέλεια που συνδυάζεται απόλυτα με την νέα υβριδική τεχνολογία Plug-in Hybrid. Πρόκειται για ένα premium μοντέλο επιδόσεων που είναι ταυτόχρονα και οικονομικό στη χρήση του. Mε συνδυαστική απόδοση 300 ίππων, κίνηση και στους 4 τροχούς και 60χλμ. αυτονομία (WLTP) με την επιλογή κίνησης μηδενικών εκπομπών (αμιγώς ηλεκτροκίνητο), oι μηχανικοί της DS Automobiles δημιούργησαν ένα εξαιρετικά ευφυές μοντέλο με μοναδική σχεδιαστική αρχιτεκτονική.


Ε.Βαλαβανη,Κ.Βασσάλος,Κ.Κοκκινάκης, Ι.Γκότσης,,Σ.Πασχάλη

Μία μοναδική και εντελώς καινούργια εμπειρία οδήγησης χαρίζει το DS 3 CROSSBACK E-TENSE με 100% ηλεκτρική κίνηση που συνδυάζει τη δύναμη με την ευελιξία, λειτουργώντας εντελώς αθόρυβα. Το σχολαστικά σχεδιασμένο και τεχνολογικά προηγμένο εσωτερικό του διακρίνεται και για την αίσθηση πλήρους απομόνωσης από εξωτερικούς θορύβους και κραδασμούς, που προσφέρει στους επιβάτες, αφήνοντάς τους απερίσπαστους να απολαύσουν τη χαρά της οδήγησης. Με αυτονομία που φθάνει τα 320 χιλιόμετρα (WLTP), το DS 3 CROSSBACK E-Tense δείχνει το δρόμο στη νέα γενιά ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Τα δύο ηλεκτρικά μοντέλα της DS που κέρδισαν τις εντυπώσεις των επισκεπτών στην έκθεση αυτοκινήτου gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: