Τα διαχρονικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου

Είναι κομμάτια που έχουν την ιδιότητα να προσαρμόζονται στις στιλιστικές απαιτήσεις και είναι πάντα χρήσιμα στην ντουλάπα σου. Ίσως να έχεις ήδη κάποια στη δική σου συλλογή, ίσως όμως και να αποκτήσεις αργότερα. Ρούχα, παπούτσια, κοσμήματα και αξεσουάρ που θα κληρονομήσεις ή θα αποκτήσεις, θα χαρίσουν στην ντουλάπα σου την αξία της διαχρονικότητας που τόσο χρήσιμη είναι για τον στιλιστικό σου χαρακτήρα. Ας δούμε ποια είναι αυτά και μαζί μερικά styling tips που θα σου φανούν χρήσιμα.

Τα σκουλαρίκια της μαμάς

 

Δεν μπορεί να μην έχεις σκαλίσει ποτέ τα κοσμήματα της μαμάς σου. Εγώ το έκανα από πολύ μικρή και είχα σχεδόν αποφασίσει αμέσως ποια κοσμήματα θέλω να φοράω. Ένα ζευγάρι καλά σκουλαρίκια δεν έχει να κάνει με τάσεις και στιλ. Είναι κλασσικά και μπορείς να τα φορέσεις με το καλό σου φόρεμα, με το denim ή το office look σου, το πρωί ή το βράδυ. Μιλώ για τα χρυσά διακριτικά σκουλαρίκια με την κομψή πέτρα που μοιάζουν πάντα κατάλληλα, όποιο κι αν είναι το στιλ σου.

Τα iconic sneakers New Balance

 

Θα θυμάσαι σίγουρα τον χαμό που είχαν προκαλέσει τη δεκαετία του ’90, ο οποίος κράτησε μέχρι και τον ερχομό της νέας χιλιετίας. Σήμερα, τα sneakers έχουν ακόμα την ίδια δυναμική. Το ICONIC 574 είναι το αγαπημένο μοντέλο της New Balance είναι αποδεδειγμένα ανεπηρέαστο από τη μόδα, λόγω του διαχρονικού γκρι, του premium σουέντ σε συνδυασμό με την διχτυωτή ύφανση και του κομψού σχεδιασμού του. Είναι ένα ζευγάρι που όχι μόνο ολοκληρώνει τις πιο στιλάτες εμφανίσεις στο street style, αλλά τις εμπνέει κιόλας. Προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε στιλ και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της μέρας. Με το τζιν ή το chino παντελόνι, με το ριγέ κοστούμι ή το floral φόρεμα και θα δείχνει άψογο. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όποια κι αν είναι τα κυρίαρχα street trends, τα  ICONIC 574 sneakers θα παραμείνουν μία κλασσική αξία στην ντουλάπα σου.

Η δερμάτινη τσάντα

 

Η πιο ουσιαστική επένδυση που μπορείς να κάνεις είναι η αγορά μίας καλής, δερμάτινης τσάντας σε απλές γραμμές και χωρίς πολλές λεπτομέρειες που θα είναι πάντα η κατάλληλη για να κρατήσεις σε κάθε εποχή, ανεξάρτητα από τα trends. Επίλεξε ένα χρώμα ουδέτερο όπως το μαύρο ή το καφέ που μπορεί εύκολα να συνδυαστεί και φρόντισε το μέγεθός της να είναι ανάλογο της σιλουέτας σου, να είναι ευρύχωρη και τότε θα γίνει ένα από τα βασικά κομμάτια της συλλογής σου με τσάντες.

Το ρολόι του παππού

 

Μπορεί να μην το έχεις στο μυαλό σου και τώρα που το διαβάζεις να σου ακούγεται περίεργο, αλλά το παλιό ρολόι του παππού είναι ένα κομμάτι που ακόμα και σήμερα μοιάζει απόλυτα επίκαιρο. Αυτή τη σεζόν ειδικά, που τα vintage στοιχεία στο στιλ είναι ευπρόσδεκτα, ένα αντρικό ρολόι που έχεις κληρονομήσει από τον παππού ή τον μπαμπά σου θα ταιριάξει πολύ εύκολα με κάθε σου street outfit.

Το τζιν μπουφάν

 

Είτε το έχεις κληρονομήσει από το μπαμπά σου, είτε το έχεις »κλέψει» από την ντουλάπα του αδερφού σου ή απλά το έχεις ανακαλύψει σε ένα vintage μαγαζί, το τζιν μπουφάν είναι απαραίτητο στην ντουλάπα σου. Δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και αν είναι oversized, τότε ακόμα καλύτερα για προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε στιλ. Πλέον, το τζιν μπουφάν συνοδεύει ακόμα και το καλό σου φόρεμα ή το μακρύ αέρινο με τα λουλούδια και μαζί με τα ICONIC 574 sneakers της New Balance θα έχεις ένα άψογο και stylish ανοιξιάτικο outfit.

Αναβάθμισε το στιλ σου με τα διαχρονικά κομμάτια που έχεις στην ντουλάπα σου. Βρες τη χρήση τους στο δικό σου street style και απογείωσε το προσωπικό σου στιλ. Έτσι κάθε σου outfit θα έχει ένα διαχρονικό σημείο αναφοράς που θα του χαρίζει αξία και θα του προσθέτει στιλιστικούς πόντους.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/newbalancegreece

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: