Τα «αγγελάκια» της Victoria’s Secret στη φωτογράφιση για την πιο σeξι πασαρέλα του πλανήτη

Οι άγγελοι Jasmine Tookes, Romee Strijd και Josephine Skriver, μας έβαλαν στα παρασκήνια της φωτογράφισης για το λαμπερό show που φέτος θα γίνει στη Σαγκάη

Όπως ανακοινώθηκε στις αρχές του Φθινοπώρου η πιο σeξι πασαρέλα του κόσμου με τους δίμετρους… αγγέλους θα πραγματοποιηθεί στη Σαγκάη της Κίνας και θα μεταδοθεί από το CBS. Στις 28 Νοεμβρίου τα μοντέλα της Victoria’s Secret θα φορέσουν τα ευφάνταστα εσώρουχα και θα βάλουν τα φτερά τους μαγεύοντας το κοινό με τις αναλογίες τους.

Ανάμεσα στα μοντέλα που θα περπατήσουν με τα εσώρουχα του οίκου στην περίφημη πασαρέλα είναι οι: Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Josephine Skriver, Lais Ribeiro, Martha Hunt, Romee Strijd, Sara Sampaio και Stella Maxwell.

Οι άγγελοι Jasmine Tookes, Romee Strijd και Josephine Skriver, μας έβαλαν σήμερα στα παρασκήνια της επίσημης φωτογράφισης για το λαμπερό show, ανεβάζοντας εικόνες από τα backstage. Tα τρία καλλίγραμμα μοντέλα ποζάρουν με τα εσώρουχα σε green box πάνω σε μια αυτοσχέδια πασαρέλα προϊδεάζοντας το κοινό για το σeξι αποτέλεσμα.





seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: