Τα αντηλιακά που ήρθαν να αλλάξουν τα δεδομένα στην αντηλιακή προστασία

Με το καλοκαίρι να βρίσκεται in full force και τον ήλιο καθημερινά να λούζει την κάθε μας στιγμή, η αντηλιακή προστασία είναι το #1 μέλημά μας. Βλέπεις, ο ήλιος, αν και πηγή χαράς (και βιταμίνης D), είναι –δυστυχώς- ο χειρότερος εχθρός της επιδερμίδας μας χωρίς ίχνος υπερβολής. Η UV ακτινοβολία προκαλεί ανεπανόρθωτη φθορά στην επιδερμίδα (πρόωρη γήρανση, πανάδες κοκ) και φτάνει ακόμα και να αλλοιώσει το DNA του δέρματος. Όπως αντιλαμβάνεσαι, η επιλογή του κατάλληλου αντηλιακού είναι υψίστης σημασίας και πολλές φορές, αναγκαζόμαστε να θυσιάσουμε πολλά πράγματα προκειμένου να προστατέψουμε το πρόσωπό μας σωστά. Θυσιάζουμε την άνεση της επιδερμίδας μας με βαριές υφές που δημιουργούν φίλμ, θυσιάζουμε την όψη μας με το εφέ μάσκας που πολλά αντηλιακά δημιουργούν, θυσιάζουμε την ενυδάτωση στον βωμό της προστασίας και κάνουμε γενικές υποχωρήσεις. Όλα αυτά ίσχυαν ωστόσο μέχρι φέτος γιατί από αυτό το καλοκαίρι όλα αλλάζουν! Έφτασε στα φαρμακεία μία σειρά αντηλιακών που αλλάζουν τα δεδομένα στην αντηλιακή προστασία και όταν μάθεις για αυτά θα ανυπομονείς να κλείσεις τον υπολογιστή και να τρέξεις στο κοντινότερο φαρμακείο! Καλωσόρισε τα Thank You Farmer, Sun Project στη ζωή σου…

Τα αντηλιακά που ήρθαν να αλλάξουν τα δεδομένα στην αντηλιακή προστασία

Τι το διαφορετικό έχουν όμως αυτά τα αντηλιακά και πως μας έκαναν να ξεχάσουμε πραγματικά ό, τι ξέραμε για την αντηλιακή προστασία; Πρόκειται για το τέλειο «πάντρεμα» ανάμεσα στην αντηλιακή προστασία και την περιποίηση. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή ξεκινώντας από το Thank You Farmer, Sun Project Shimmer Sun Essence SPF 30.

Τα αντηλιακά που ήρθαν να αλλάξουν τα δεδομένα στην αντηλιακή προστασία

Δεν είναι μία αντηλιακή κρέμα αλλά ένα αντηλιακό essence! Όπως θα θυμάσαι, τα essences είναι η Κορεάτικη προσθήκη στην περιποίησή μας και ακροβατούν ανάμεσα στη λοσιόν και τον ορό. Έχουν υπέροχα ελαφριά υφή που όμως εισχωρεί σε βάθος στην επιδερμίδα για να την θρέψει και να την ενυδατώσει και αυτό ακριβώς κάνει το Thank You Farmer, Sun Project Shimmer Sun Essence SPF 30.

Τα αντηλιακά που ήρθαν να αλλάξουν τα δεδομένα στην αντηλιακή προστασία

Δεν μένει απλά στην επιφάνεια του δέρματος για να την προστατέψει! Ενώ τα αντηλιακά φίλτρα δημιουργούν μία ασπίδα προστασίας ενάντια στην UV ακτινοβολία, τα θρεπτικά, ενυδατικά και λευκαντικά του συστατικά εισχωρούν σε βάθος φροντίζοντας το δέρμα.

Τα αντηλιακά που ήρθαν να αλλάξουν τα δεδομένα στην αντηλιακή προστασία

Είναι τόσο ελαφρύ που απορροφάται άμεσα από το δέρμα και πίσω του αφήνει το πιο λαμπερό (και sexy) πέπλο λάμψης. Πως; Μέσα στην λαχταριστή του φόρμουλα υπάρχουν τα πιο λεπτά και διακριτικά ιριδίζοντα στοιχεία που κάνουν το δέρμα να λάμπει από υγεία δημιουργώντας ένα blurring εφέ. Με λίγα λόγια, έχουμε λοιπόν ένα αντηλιακό που δεν είναι βαρύ, δεν δημιουργεί εφέ μάσκας, φροντίζει σε βάθος το δέρμα, μάχεται ενάντια στην πρόωρη γήρανση, προστατεύει από τις πανάδες και δεν σε κάνει να γυαλίζεις αλλά να λάμπεις!

Τα αντηλιακά που ήρθαν να αλλάξουν τα δεδομένα στην αντηλιακή προστασία

Επόμενη στάση τώρα το Thank You Farmer, Sun Project Light Sun Essence SPF 50+. Ανήκει και αυτό στην πρωτοποριακή και αποκλειστική στην Thank You Farmer οικογένεια των essence αντηλιακών και θα το λατρέψεις επίσης. Βλέπεις, είναι ένα essence αντηλιακό που έρχεται να λειτουργήσει σαν ένα προστατευτικό, καθημερινό primer για το μακιγιάζ σου. Η ανάλαφρη υφή του «λιώνει» στο δέρμα ενυδατώνοντάς το και παρέχοντάς του όλη την προστασία που χρειάζεται. Το μεικάπ επάνω του γλιστρά και εφαρμόζει τέλεια και έτσι είσαι σίγουρη πως, ακόμα και αν… κόβεις δρόμο μέσα από το ηλιόλουστο πάρκο περπατώντας για τη δουλειά το μακιγιάζ σου θα είναι άψογο και το δέρμα σου τέλεια ενυδατωμένο και προστατευμένο.

Τα αντηλιακά που ήρθαν να αλλάξουν τα δεδομένα στην αντηλιακή προστασία

Τελευταία στάση το Thank You Farmer, Sun Project Water Sun Cream SPF 50+. Όχι, αυτό δεν είναι ένα essence αντηλιακό αλλά θα το λατρέψεις για άλλο λόγο! Είναι μία αντηλιακή κρέμα ειδικά μελετημένη για τις πολύ ξηρές επιδερμίδες που προσφέρει αποτελεσματική αντηλιακή προστασία και πολύ βαθιά ενυδάτωση χωρίς όμως να επιβαρύνει άσκοπα το δέρμα σου. Είναι ελαφρύ αλλά πλούσιο και γίνεται ένα με το δέρμα χωρίς να αφήνει ίχνη ούτε λιπαρότητας ούτε και λευκών σημαδιών. Άλλο είναι όμως το μεγάλο του ατού… Έχει cooling εφέ! Ακόμα και αν το ξεχάσεις στον ήλιο, όταν το περάσεις στο πρόσωπό σου, η λαχταριστή του φόρμουλα δημιουργεί ένα δροσιστικό πέπλο που ανακουφίζει το δέρμα και το φρεσκάρει σε δευτερόλεπτα! Έχεις λοιπόν ανακούφιση από την ξηρότητα και δροσερό αποτέλεσμα και παράλληλα την πιο αποτελεσματική προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Ήθελες κάτι περισσότερο;

Και τα τρία αντηλιακά της σειράς Sun Project των Thank You Farmer θα τα βρεις σε επιλεγμένα φαρμακεία και θέλουμε να τα δοκιμάσεις οπωσδήποτε και μετά να μας πεις αν έχεις φορέσει κάτι πιο απολαυστικό στο δέρμα σου!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: