Τα 6 ζώδια με τις πιο ισχυρές προσωπικότητες

Κριός

Διαθέτει μερικά από τα πιο ισχυρά χαρακτηριστικά. Θεωρείται το αντίπαλον δέος του φημισμένου δυνατού Λέοντα, αλλά ξεχωρίζει ως πιο αυταρχικός. Ο Κριός γνωρίζει ότι κανένας δρόμος προς την κορυφή δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και θεωρεί τον πόλεμο ως αναγκαίο κακό για να επικρατήσει. Είναι ο μαχητής του ζωδιακού κύκλου και διαθέτει πανίσχυρα ένστικτα όταν πρέπει να προστατέψει ανθρώπους και ιδέες. Γνώρισμά του, το ότι δεν «μασάει» τα λόγια του.

Ταύρος

Είναι λίγο αδέξιος Ταύρος. Μπορεί μπαίνοντας στο υαλοπωλείο να τα κάνει όλα φύλλο και φτερό όχι τόσο γιατί έχει τα νεύρα του, αλλά περισσότερο γιατί δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί όλη αυτή την έμφυτη δύναμη, η οποία μπορεί να τον κάνει να νιώθει αδέξιος, αλλά στα μάτια των άλλων φαντάζει σαν ορμή. Ο Ταύρος συνήθως πάει από τον δύσκολο δρόμο, το οποίο ναι μεν τον ταλαιπωρεί αλλά ταυτόχρονα τον εκπαιδεύει στο ζόρι. Γι” αυτό κι όταν οι άλλοι σταματούν, εκείνος συνεχίζει. Είναι επίμονος και πιεστικός, δύσκολα δεν παίρνει αυτό που θέλει στη ζωή του.

Δίδυμος

Δεν είναι από εκείνα τα ζώδια που αυθόρμητα υπολογίζεις σαν ισχυρά, αλλά σκέψου λίγο. Ο Δίδυμος είναι δυνατός και πάει τη ζωή του εκεί που θέλει. Συγκριτικό του πλεονέκτημα το ότι βλέπει τα πράγματα «διπλά» αφού είναι συνηθισμένος στο να κοιτάει και τις 2 όψεις σε όλα. Ως ζώδιο του μεταβλητού σταυρού διαθέτει ισχυρή αντίληψη και δεν τα παρατάει εύκολα, εκτός αν βαρεθεί.

Λέων

Συνδυάζει τον εγωκεντρισμό με την αλαζονεία, στον βαθμό που του επιτρέπει η ευφυΐα και το εύρος των ικανοτήτων του. Ο Λέων θεωρείται το πιο ηγετικό ζώδιο, σε σημείο που μόνο ότι λέει πως είναι Λέων επιβάλλεται αλλά και αυθυποβάλλεται. Το τυπικό Λιοντάρι λειτουργεί όπως το ομώνυμο ζώο στη ζούγκλα. Είναι κυνηγός, θέλει να έχει το πάνω χέρι κι όταν νιώθει απειλή, προτιμάει την επίθεση από την άμυνα. Αδύνατό του σημείο, η επιδεξιότητά του στις προσβολές. Όταν θέλει να μειώσει τον αντίπαλο, το κάνει πολύ έντονα έως και άκαρδα.

Σκορπιός

Όπως δε λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή έτσι κι ο Σκορπιός δεν μπορεί να είναι απών από αυτή τη λίστα. Διατηρεί τη φήμη του πιο αυταρχικού ζωδίου. Αντλεί ισχύ από το γεγονός ότι δεν κουράζεται ποτέ να πιέζει άτομα και καταστάσεις. Η δίψα του για υπερανάλυση είναι ικανή να ρίξει νοκ άουτ από τον πρώτο γύρο τον εκάστοτε αντίπαλο. Εξίσου μνημειώδης και η τάση του στο να κρίνει. Όλα αυτά διαμορφώνουν ένα άτομο που θεωρείται ισχυρό ακριβώς γιατί πού ψυχολογία να τα βάλεις μαζί του μετά;

Τοξότης

Μην τον βλέπεις έτσι σιωπηλό. Ο Τοξότης διαθέτει πιο ισχυρά ένστικτα απ” όσο πιστεύουμε. Θα μιλήσει όταν πρέπει να μιλήσει και θα καταφέρει αυτό που έχει βάλει στο νου, όσο εσύ πιστεύεις πως βαριέται, είναι αφηρημένος ή ψάχνεται. Θα συγκεντρώσει πληροφορίες, θα αναλύσει τα δεδομένα κι όταν είναι έτοιμος, θα κάνει τη μεγάλη κίνηση. Ένα από τα πιο υποτιμημένα, δυναμικά ζώδια που αποκαλύπτονται αργά αργά. Κρυφό τους χαρτί, το αμείωτο πείσμα τους.

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: