Τα 6 ζευγάρια ζωδίων που ταιριάζουν περισσότερο στο σeξ

Αυτό βέβαια δεν είναι απαράβατος κανόνας στις σχέσεις, καθώς υπάρχουν πολλές περιπτώσεις ζευγαριών που ζουν ερωτευμένα και χαρούμενα ακόμα και όταν δεν κάνουν το καλύτερο σeξ της ζωής τους. Σε αυτό το post ωστόσο θα ασχοληθούμε με εκείνα τα ζευγάρια ζωδίων που περνάνε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ στο κρεβάτι.

Ποια είναι αυτά τα ζευγάρια; Έχουμε και λέμε.

Κριός και Τοξότης: Το αυθόρμητο ζευγάρι

Αυτό το ζευγάρι θέλει να κάνει πράγματα μαζί και του αρέσει ιδιαίτερα να γuμνάζεται παρέα. Το βασικό τους χαρακτηριστικό ωστόσο είναι ότι μπορούν να κάνουν σeξ όπου και αν είναι! Ο Κριός είναι γνωστός για τον αυθόρμητο χαρακτήρα του και το πόσο περιπετειώδης είναι στο κρεβάτι για αυτό και όταν βρίσκεται με τον Τοξότη, που είναι παιχνιδιάρης, θέλει να το ζήσει όσο μπορεί. Και πολύ καλά κάνει.

Παρθένος και Ταύρος: Το αποφασισμένο ζευγάρι

Όλοι έχουμε ζήσει άβολες στιγμές στο κρεβάτι. Περίεργοι ήχοι, αμήχανες στάσεις και το γεγονός ότι χάνεται η όποια μαγεία μόλις τελειώσει το σeξ θα έλεγε κανείς ότι μπορεί να αποτρέψει κάποιους από το να το κάνουν. Όχι έναν Παρθένο και ένα Ταύρο. Ποτέ. Τα δύο ζώδια της γης, όταν βρεθούν στο ίδιο κρεβάτι θα αγνοήσουν όλα τα άβολα σκηνικά και θα το ζήσουν. Έχουν φοβερή αυτοσυγκέντρωση, είναι πολύ αισθησιακοί γενικά αλλά αυτό που τους νοιάζει κυρίως είναι να γίνει σωστά η δουλειά. Ο Ταύρος θα ενθουσιαστεί με την αγάπη του Παρθένου για τις λεπτομέρειες και ο Παρθένος θα λατρέψει τη δύναμη του Ταύρου.

Δίδυμοι και Υδροχόος: Το περίεργο ζευγάρι

Και φτάνουμε στο πιο παιχνιδιάρικο ζευγάρι. Από τη μία ο Υδροχόος που έχει όρεξη για πειράματα και από την άλλη ο Δίδυμος που θέλει να περνάει ΠΟΛΥ καλά, το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου βαρετό! Είναι φοβερά περίεργοι και οι δύο και δεν έχουν πρόβλημα να παίξουν με τα όριά τους, κυρίως γιατί δεν τους νοιάζει να πουν ακριβώς τι σκέφτονται αλλά και να το ζητήσουν.

Καρκίνος και Ιχθύς: Το παθιασμένο ζευγάρι

Είναι και τα δύο ζώδια του νερού και όπως το νερό μπορεί να κάνει ό,τι θέλει έτσι και αυτοί οι δύο μαζί στο κρεβάτι μπορούν να κάνουν ό,τι φανταστούν, γιατί έχουν μια μαγική σύνδεση και ξέρουν πολύ καλά τι αρέσει στον άλλον και δεν φοβούνται να το κάνουν. Είναι φοβερά παθιασμένοι άνθρωποι και ενώ η ευγενική τους φύση τους κάνει να φαίνονται φλώροι, στην πραγματικότητα το σeξ είναι πολύ έντονο μεταξύ τους.

Λέων και Ζυγός: Το ρομαντικό ζευγάρι

Τα λιοντάρια προφανώς θέλουν ΟΛΗ την προσοχή ακόμα και στο σeξ και ο Ζυγός είναι ο ιδανικός σύντροφος για αυτούς. Όταν, λοιπόν, ο Λέων νιώθεις την ανάγκη να λατρευτεί σαν θεός ο δοτικός Ζυγός είναι εκεί για να τον κάνει να νιώσει μοναδικός! Το σeξ μεταξύ τους είναι ρομαντικό αλλά και γεμάτο πυροτεχνήματα και γενικά πολύ δραματική. Το ζουν σαν να παίζουν σε ταινία θα έλεγε κανείς, και γιατί όχι;

Σκορπιός και Αιγόκερως: Το kinky ζευγάρι

Και κλείνουμε με το kinky ζευγάρι της λίστας, το ντουετάκι Σκορπιός- Αιγόκερως βάζει τα γυαλιά στον Mr. Grey και την Αnastasia καθώς μπορεί να είναι πολύ διαφορετικοί αλλά στο κρεβάτι ταιριάζουν απίστευτα. Βγάζουν τον καλύτερο εαυτό του άλλου στο κρεβάτι και δεν έχουν πρόβλημα να δοκιμάσουν καινούρια πράγματα και στάσεις.

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: