Τα 5 ζώδια που μαγειρεύουν καταπληκτικά

 

Ταύρος

Αντικειμενικά, ένα ζώδιο που λειτουργεί με όλες του τις αισθήσεις και αγαπά τις απολαύσεις της ζωής, ή που θα είναι εξαιρετικός γευσιγνώστης ή που θα μαγειρεύει συγκλονιστικά. Ή και τα δύο. Καταρχάς, δεν θα σου μαγειρέψει απλώς κάτι να φας το βράδυ να ντερλικώσεις. Θα κατεβάσει τα ακριβά σερβίτσια, θα τολμήσει να δημιουργήσει τις πιο γκουρμέ συνταγές, θα αγοράσει ακριβό κρασί και θα ανάψει κεριά. Τώρα δεν τρώμε, απολαμβάνουμε.

Δες κι αυτό: Τα 4 πιο γενναιόδωρα σε συναίσθημα ζώδια

Καρκίνος

Αν υπάρχει ένα ζώδιο που δημιούργησε τον όρο «μαμαδίστικο φαγητό», αυτό είναι ο Καρκίνος. Δε θα παντρέψει διαφορετικές κουζίνες και δε θα βάλει σάλτσα από βατόμουρο στο κοτόπουλό σου. Αλλά θα σε μαγέψει με ένα μερακλίδικο παστίτσιο, με τα πιο νοσταλγικά σουτζουκάκια και με ζεστή σουπίτσα που είναι βάλσαμο για την ψυχή.

Ζυγός

Ισορροπία, ισορροπία και λίγη ακόμα ισορροπία. Ο Ζυγός είναι λάτρης του καλού φαγητού και κάθε μενού είναι καλοζυγισμένο, με σωστό προγραμματισμό. Θα σου ετοιμάσει μία ελαφριά σαλάτα που θα σε βάλει σωστά στο κυρίως πιάτο, αλλά χωρίς υπερβολές. Δεν μπορεί τις βαριές γεύσεις και θεωρεί ότι η υπερβολή δε χωρά σε ένα πιάτο.

Αιγόκερως

Δεν πρόκειται να μαγειρέψει τα πάντα, αλλά έχει φροντίσει να πάρει μάστερ σε λίγα και καλά. Θα σε καλέσει για δείπνο και θα είναι τα πάντα στην εντέλεια. Μπορεί να βαριέται να μαγειρέψει στην καθημερινότητά του, αλλά του αρέσει τόσο πολύ να ακούει μπράβο και να ικανοποιεί απαιτητικά γούστα, που θα σου φτιάξει ένα τραπέζι, ίδιο με του γαλατικού χωριού του Αστερίξ, στο τέλος κάθε ιστορίας.

Δίδυμοι

Το πονηρό ζώδιο που ξέρει να μαγειρεύει πολύ καλά, ενώ δεν του το έχεις. Αν και δυσκολεύεται να αποφασίσει για το τι θα σου φτιάξει, αποδεικνύεται δεξιοτέχνης στην κουζίνα και αγαπά τις ιδιαίτερες γεύσεις. Με απλότητα και μεράκι, θα βάλει στο μαγείρεμα όλες τις πληροφορίες που έχει μάθει μέσα από τα ταξίδια και τις συναναστροφές του και θα κάνει τα πάντα για να σε εκπλήξει ευχάριστα.

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: