Τα 5 ζώδια που γίνονται οι καλύτεροι γονείς

Ταύρος

Τα έχουμε πει πολλές φορές: Ταύρος ίσον αφοσίωση, σταθερότητα. Τα παιδιά του Ταύρου ξέρουν πως οι γονείς τους θα είναι πάντα εκεί, θα τρέξουν και θα σταθούν σαν βράχοι δίπλα τους. Καμία ανασφάλεια στο επίπεδο αυτό. Πρόκειται για ένα από τα πιο προσγειωμένα ζώδια κι αυτό μόνο καλό κάνει σ” ένα παιδί.

Καρκίνος

Παρά το γεγονός ότι ένας Καρκίνος μπορεί να σου βγάλει την πίστη σαν σύντροφος, ως κηδεμόνας δεν πιάνεται. Ναι, κι όμως. Οι Καρκίνοι έχουν αυτό το διδακτικό πολύ έντονα, κι αγαπάνε ιδιαίτερα την οικογένειά τους. Θα νοιαστούν για τα προβλήματα των δικών τους ανθρώπων και θα σταθούν με ιδιαίτερη κατανόηση, χωρίς να κατακρίνουν στ” αλήθεια (παρόλο που θα παίζουν τον δάσκαλο). Ο Καρκίνος είναι επίσης κλασικός σπιτόγατος κι αυτό είναι καλό όταν έχεις μικρά παιδιά.

Λέων

Τα Λιοντάρια μεγαλώνουν παιδιά έχοντας στο μυαλό τους ότι δεν πρέπει να τους λείψει τίποτα και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται. Ως ηγετικές προσωπικότητες οι ίδιοι, αποτελούν πρότυπο για τους απογόνους τους, οι οποίοι μαθαίνουν από τους καλύτερους πώς να διεκδικούν αυτό που θέλουν και να λύνουν τα προβλήματά τους χωρίς να πνίγονται μέσα σ” αυτά.

Ζυγός

Αν ρωτήσεις ένα Ζυγό αν θέλει να κάνει παιδιά και σου πει «όχι», τότε μάλλον έχει γίνει κάποιο λάθος στο ληξιαρχείο. Οι Ζυγοί θέλουν οικογένειες σε βαθμό απόλυτο. Είναι της παραδοσιακής σχολής, εκείνης που θέλει τον άνθρωπο να έρχεται στον κόσμο για να γίνει γονιός. Θέλουν να περνούν χρόνο με τα βλαστάρια τους, να τους μαθαίνουν πράγματα, να τους γνωρίσουν τον κόσμο.

Αιγόκερως

Από τη φύση τους οι Αιγόκεροι φέρουν μία ανεξαρτησία και μία υπευθυνότητα που κρίνονται πολύ χρήσιμα και απαραίτητα εφόδια για να μεγαλώσεις σωστά έναν άνθρωπο. Είναι επίσης το ζώδιο που θέτει ρεαλιστικούς στόχους και πλάνα και ξέρει να διαχειρίζεται άτομα και καταστάσεις (δεν είναι τυχαίο ότι οι Αιγόκεροι κατέχουν κατεξοχήν διευθυντικές θέσεις). Σε βάζουν σε πρόγραμμα οι Αιγόκεροι.

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: