Τα 5 ζώδια που έχουν την ένταση στο αίμα τους

Κριός

Η ένταση που νιώθει ένας Κριός πηγάζει από το γεγονός ότι αισθάνεται ατρόμητος. Μέσα σε όλα, κυνηγάει την εμπειρία και θέλει να δοκιμάσει τα πάντα. Είτε καλή είναι η μέρα σου, είτε κακή, θα τη ζήσεις δυναμικά και θα παρασύρεις κι άλλους στη διάθεσή σου. Γιατί είσαι ειλικρινής. Ως ζώδιο της Φωτιάς, η πολλή ηρεμία δεν σε ηρεμεί. Κάνεις τολμηρές επιλογές και όταν βλέπεις ένταση στο χώρο, δεν την αποφεύγεις ποτέ.

Καρκίνος

Η ροπή σου προς την ένταση οφείλεται στο γεγονός ότι είσαι ένα ζώδιο πολύ συναισθηματικό. Προσπαθείς να κατανοήσεις την ευάλωτη πλευρά του εαυτού σου, η οποία έχει μεγάλο εύρος. Κάνεις λάθη, έχεις πάθη κι ανάγκη να εξωτερικεύεις αυτή την ανησυχία. Ισχυρίζεσαι πως θες την ηρεμία σου αλλά οι πράξεις σου μαρτυρούν ακριβώς το αντίθετο. Όπως κι αν είσαι, χαρούμενη/ος, λυπημένη/ος, νευριασμένη/ος διαπερνάς τους πάντες. Ακόμα κι όταν δεν αισθάνεσαι τίποτα, ένταση έχεις. Φοβερό.

Λέων

Η δική σου ένταση έχει την πηγή της στη δυναμικότητά σου. Έχεις την ταμπέλα του πιο ισχυρού ζωδίου, ένα χαρακτηριστικό που σε καμία απολύτως περίπτωση δεν «καλλιεργείς» μέσα σε συνθήκες απόλυτης ησυχίας. Θες κίνηση στα πράγματα, ίντριγκα, ανταγωνισμό, αρκεί να κερδίζεις στο τέλος εσύ. Σου αρέσει να «βρυγχάσαι» και να σε χαζεύουν όλοι οι υπόλοιποι.

Σκορπιός

Εσύ κι αν τα πας καλά με την ένταση. Δεν μπορείς παιδί μου την πολλή ηρεμία, τι έχει να σου προσφέρει. Θες να ξεσπάς από χαρά, από νεύρα και λύπη. Όλο αυτό το πάθος για το οποίο φημίζεσαι, είναι το νόημά σου και χτίζεται πάνω σε υψηλές συχνότητες. Θες κι άλλη απόδειξη; δεν παίρνεις ποτέ, τίποτα ελαφρά την καρδία. Θες να το συζητάς, να το αφήνεις να σε επηρεάζει.

Ιχθύς

Θεωρείσαι ένα από τα πιο φιλήσυχα ζώδια γιατί συνήθως ονειρεύεσαι και δεν ενοχλείς κανέναν. Αμ δε. Διαθέτεις έντονη διαίσθηση, η οποία σε καθιστά απίστευτα ευαίσθητο πλάσμα. Πώς είναι δυνατόν λοιπόν να σε διακρίνει τόση ευαισθησία χωρίς να έχεις ένταση. Ό,τι σκεφτείς, ακόμα κι αν δεν το εξωτερικεύσεις ποτέ, είναι ενεργειακά φορτισμένο. Υποφέρεις μέσα σου. Τα vibes σου είναι πολύ έντονα και οι άνθρωποι που σε γνωρίζουν καλά, διακρίνουν αυτή την εντυπωσιακή αντίθεση. Ένας από τους τρόπους που αποδεικνύεται αυτή η εσωτερική σου ένταση, αυτή η τσαντίλα για όλα, είναι η ροπή σου στα ψυχοσωματικά.

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: