Τα 5 πράγματα που δεν κάνει ποτέ ένας σωστός άντρας στο σeξ

Ο eρωτας έχει κανόνες. Για την ακρίβεια έχει πολύ αυτονόητους κανόνες αντίστοιχους με εκείνους που πρέπει να διέπουν τη συμπεριφορά μας γενικότερα και που προσαρμοσμένοι σε

συνθήκες σeξ συνθέτουν το eρωτικό savoir faire, το οποίο πρέπει να ακολουθείται πιστά και που αν δεν ακολουθείται, τότε τα όποια αρνητικά συμπεράσματα βγουν για το πρόσωπο που φέρεται λάθος θα είναι απόλυτα δικαιολογημένα.

Και για να μιλήσω λίγο πιο απλά, αν ο παρτενέρ σου όταν πέφτετε στο κρεβάτι (σου) κάνει τα ακόλουθα μη αποδεκτά, τα οποία λογικά σ” ενοχλούν, πρέπει να κάνεις μία σοβαρή κουβέντα μαζί του. Ίσως πάλι να μην χρειάζεται ούτε αυτό (δεν ξέρω αν με πιάνεις).

Επιμένει (πολύ) για κάτι που δεν θες

Το να σου προτείνει να πειραματιστείτε eρωτικά ή απλά να κάνετε σeξ προφανώς δεν είναι καθόλου κακό, ίσα ίσα. Ο τρόπος όμως που θα διαχειριστεί τη δική σου άρνηση, δείχνει πολλά. Αν π.χ. μουτρώσει στο «όχι» σου ή γίνει επιθετικός ή επιμείνει σε άβολο βαθμό, τότε υπάρχει θέμα.

Σε προσβάλλει για τις επιδόσεις σου

Δεν χρειάζεται να υπερθεματίσουμε εδώ. Αν αισθάνεσαι ότι σε μειώνει για τον τρόπο που κάνεις σeξ (σίγουρα δεν κάνει πλάκα, ε;), ειδικά μπροστά σε κόσμο (αίσχος), υπάρχει ζήτημα.

Δεν θέλει να χρησιμοποιεί προφύλαξη

Η απόλυτα ανώριμη, ανεύθυνη και ριψοκίνδυνη αυτή στάση πρέπει να αποτελεί κόκκινο πανί και δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως μεμονωμένη γιατί 100% είναι ένα πολύ κακό δείγμα για τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου, ο οποίος στην τελική δεν σέβεται την ανάγκη σου για ασφαλές σeξ.

Σιχαίνεται παθολογικά

Το λες και τροχοπέδη να λούζεται ο άλλος με το αντισηπτικό ή να ξινίζει τη μούρη του στη θέα των σωματικών υγρών. Πόσο καλό σeξ να κάνει ο υπερβολικά σιχασιάρης πια;

Φέρεται σeξιστικά

Όταν κάποιος είναι σeξιστής, δεν σέβεται τις γυναίκες κι αυτό προφανώς δεν είναι χαρακτηριστικό που εξαφανίζεται δια μαγείας όταν πέφτετε στο κρεβάτι. Αν αισθάνεσαι πως σου συμπεριφέρεται σα να είσαι ένα κομμάτι κρέας και άρα δεν ενδιαφέρεται αν απολαμβάνεις το σeξ, αντιμετωπίζοντας την eρωτική πράξη, όπως και οποιαδήποτε άλλη ως έναν ακόμα τρόπο για να περάσει εκείνος καλά, δεν σου αξίζει ΚΑΘΟΛΟΥ και όσο κι αν (νομίζεις ότι) τον θες, πρέπει να τρέξεις μακριά γιατί είναι  τουλάχιστον εγωκεντρικός και τοξικός.

seleo.gr-gynaika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: