Τα 5 παντελόνια που λατρέψαμε από το street style στο Παρίσι

Ανάμεσα στα τόσα trends, τα τζιν παντελόνια, το καρό και το είναι εκείνα που λογικά θα σου κλέψουν την καρδιά. Απόλυτα λογικό, αν σκεφτείς ότι θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τα πιο stylish outfits στο everyday look.

Τα τζιν παντελόνια θα τα δοκιμάσεις σε εκδοχές που ίσως θυμάσαι από τις δεκαετίες του ’90 και των ’00. Θα γίνουν ξανά μέρος των stylish street look και δεν θα αποτελούν μόνο την safe λύση όταν δεν ξέρεις τι να βάλεις.

Τα παντελόνια που θυμίζουν φόρμες γυμναστηρίου, αυτή τη τη σεζόν έχουν μία ξεκάθαρη θέση στο καθημερινό σου στιλ. Χρειάζεται να είσαι λίγο τολμηρή γιατί τα sneakers σου δεν είναι το σωστό ζευγάρι που θα τα αναδείξει.

Είναι σχεδόν αδύνατο να μην αποκτήσεις φέτος ένα καρό παντελόνι. Μπορείς να το πάρεις μαζί με ένα ίδιο σακάκι για να μπορείς να το φοράς σαν κοστούμι, αλλά σίγουρα και μόνο του θα κάνει μία χαρά τη δουλειά σου στο street look σου.

Μία ακόμα κατηγορία που φέτος θα φορεθεί αρκετά είναι τα άνετα παντελόνια που στέκονται ψηλά στη μέση σου κι έχουν έντονο χρώμα. Λιλά, κόκκινα, ροζ, πορτοκαλί ή σε όποια άλλη απόχρωση θες, θα γίνουν αυτά που θα κάνουν το στιλ σου λίγο πιο ζωντανό.

Κοτλέ παντελόνι έχεις; Αν ναι, καλώς. Αν όχι, μάλλον πρέπει να αρχίσεις να ψάχνεις το ιδανικό για σένα.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thestyleograph

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: