Τα 5 (απαραίτητα) πράγματα που πρέπει να έχει η βαλίτσα σου

Φτιάξε ένα μικρό post-it με τα παρακάτω fashion items και κάθε φορά που θες να φτιάξεις βαλίτσα, ανάτρεξε σε αυτό το μικρό σκονάκι. Θαύματα δεν κάνει, αλλά σίγουρα θα έχεις τα βασικά.

Τζιν παντελόνι

 

Ένα άνετο τζιν παντελόνι είναι πάντα επίκαιρο, χειμώνα καλοκαίρι. Ταιριάζει σχεδόν με όλα τα παπούτσια σου και μπορείς να το φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ, με φούτερ ή body, ακόμα και με ένα σακάκι. Τι άλλο θες για να το βάλεις στη βαλίτσα σου;

Ένα crossbody τσαντάκι

 

Στις διακοπές δεν χρειάζεται να κουβαλήσεις την τσάντα που παίρνεις στο γραφείο. Δεν χρειάζεσαι πολλά, τουλάχιστον όχι περισσότερα απ” όσα χωράει ένα crossbody τσαντάκι που θα σου αφήσει τα χέρια ελεύθερα για να ευχαριστηθείς τις βόλτες σου και να βγάλεις όσες φωτογραφίες θες.

Μία ζακέτα σε ουδέτερο χρώμα

 

Ειδικά αυτό τον καιρό που μία κάνει κρύο μία ζέστη, η ζακέτα θα σου φανεί σωτήρια, αφού μπορείς να τη φορέσεις πάνω από το t-shirt σου αλλά και ως πανωφόρι, ανάλογα τις καιρικές συνθήκες. Δεν μπορεί να μην έχεις μία μονόχρωμη στην ντουλάπα σου.

Λευκά sneakers

 

Ένα ζευγάρι sneakers είναι ιδανικά για τα looks των διακοπών. Ανάλογα τον προορισμό και το στιλ σου μπορούν να σε συνοδεύσουν και το βράδυ με το κατάλληλο πάντα outfit.

Μαύρο φόρεμα

 

Κάθε ντουλάπα έχει ένα απλό μαύρο φόρεμα για τις δύσκολες ώρες και η βαλίτσα σου το χρειάζεται. Ειδικά αν δεν ξέρεις ακριβώς τι θα σε βρει εκεί που ετοιμάζεσαι να πας, αυτό είναι το κομμάτι κλειδί που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίπτωση. Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια να θυμηθείς να πάρεις μαζί.

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: