Τα 5 αξεσουάρ που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις!

Να τι πρέπει να κάνεις για να αισθανθείς πιο ελκυστική..

Γόβες

Σύμφωνα με έρευνες, οι γόβες χαρίζουν αυτοπεποίθηση σε μια γυναίκα και την κάνουν πιο ελκυστική στα μάτια ενός άντρα. Ακόμα και στις πιο απλή τους εκδοχή, αν είναι μυτερές και ψηλοτάκουνες αυτόματα αναδεικνύου τα πόδια, προσδίδουν ύψος και χαρίζουν μαζί και έξτρα πόντους θηλυκότητας.

Το μικρό μαύρο φόρεμα

Το μαύρο είναι το Νο1 χρώμα που συνδέεται με τη σeξουαλικότητα και την αυτοπεποίθηση. Δεν είναι τυχαίο πως η μόδα υμνεί τα little black dresses, καθώς είναι τα κομμάτια που διαχρονικά εξασφαλίζουν μια ωραία και κομψή εμφάνιση για μια γυναίκα χωρίς να χρειαστεί να προσπαθήσει πολύ. Σε γραμμή που ακολουθεί το σώμα και τονίζει το μπούστο, το μικρό μαύρο φόρεμα εξασφαλίζει τα έυσημα σε μια εμφάνιση. Αν μια γυναίκα δεν νιώθει πολύ σίγουρη για το τι πρέπει να φορέσει, είναι η πιο ασφαλής και σeξι λύση. 

Κάτι κόκκινο

Το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους και του ρομαντισμού ενώ αρέσει και σε άντρες και σε γυναίκες. Κεντρίζει αμέσως το βλέμμα και ξεχωρίζει στο χώρο. Ένα φουλάρι, ένα ζευγάρι γόβες ή μια τσάντα, αρκούν για να δώσουν την απαραίτητη κόκκινη πινελιά που θα κάνει ένα λουκ ακόμα πιο ελκυστικό.

Κραγιόν

Έχεις άσχημη μέρα; Φόρα το κραγιόν σου και θα αισθανθείς αμέσως καλύτερα. Τα κλασικά χρώματα είναι πιο ασφαλή και σίγουρα κολακευτικά: κόκκινο, κοραλί, απαλό σοκολά για nude χείλη. Έρευνες έχουν δείξει πως οι σερβιτόρες που φοράνε κόκκινο κραγιόν παίρνουν μεγαλύτερο φιλοδώρημα από άλλες που δεν φοράνε. Ακόμα κι αν το υπόλοιπο πρόσωπο δεν έχει ίχνος μακιγιάζ, αν μια γυναίκα φορά το κραγιόν της δείχνει αμέσως περιποιημένη. Προσοχή όμως: το κραγιόν πρέπει να είναι τέλεια απλωμένο, ενισχύοντας το σχήμα των χειλιών και ποτέ πρόχειρα και άτσαλα τοποθετημένο.

Γυαλιά ηλίου

Τα γυαλιά ηλίου είναι πάντα μια σeξι λεπτομέρεια στην εμφάνισή μας, καθώς προσδίδουν μια αίσθηση μυστηρίου. Και αφήνουν στη… σκιά το γυναικείο βλέμμα, που κάθε άντρας θέλει να ανακαλύψει.

faysbook.gr

youweekly.gr-Trends

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: