Τα 5 αγαπημένα μας παπούτσια για το 2019

Η χειμερινή σεζόν, ευτυχώς, έχει πολλές επιλογές για να μην νιώθεις καθόλου περιορισμένη. Ωστόσο, το νέο έτος οι ισορροπίες αλλάζουν, άλλα παπούτσια έρχονται στην επιφάνεια κι αλλά μένουν λίγο πιο πίσω, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα ξαναφορεθούν. Αν λοιπόν, είσαι έτοιμη για μία ανανέωση στα παπούτσια σου, τότε πριν την αγορά σου (περίμενε λίγο τις εκπτώσεις που εμφανίζονται σιγά-σιγά) δες ποια είναι τα hot για το 2019.

Lace-Up boots

Μετά τα sock boots, τα lace-up θα γίνουν τα αγαπημένα σου. Είναι όσο εντυπωσιακά χρειάζεται για να απογειώσουν το outfit σου, χωρίς όμως να σε δεσμεύουν με τους συνδυασμούς.

Platform boots

Έχουμε ήδη μιλήσει για τα platform booties, μία cult κατηγορία παπουτσιών που θα φορεθεί αρκετά και στην εκδοχή της μπότας. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μεταφέρεις το στιλ σου στη δεκαετία του ’90, αφού οι επιλογές είναι αρκετές και πολλές από αυτές πολύ κομψές.

Ladylike pumps

Τα «Carrie» τύπου pumps, στολιμσένα και κομψά, σαν αυτά των πριγκιπισσών της Disney είναι και πάλι ένα ακόμα κόσμημα που πρέπει να έχει η ντουλάπα σου. Δεν είναι ανάγκη να τα φοράς μόνο στις επίσημες εξόδους σου, αφού με ένα vintage-style τζιν παντελόνι κι ένα top θα δείχνουν υπέροχα.

Square-toe shoes

Είναι πολύ πιθανό να τα φόρεσες το καλοκαίρι που πέρασε και καθώς φαίνεται, θα συνεχίσεις και το επόμενο. Αν στη συλλογή σου έχεις square-toe sandals, τότε μην διστάσεις να τα φορέσεις με το καλσόν σου.

Retro sneakers

Η νέα εποχή των sneakers μετά τα ugly. Θα σου θυμίσουν την εφηβεία σου κατά πάσα πιθανότητα, αλλά θα δείξουν άψογα με τα sportive outfits σου.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/streetrends

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: