Τα 4 ζώδια που θα σε κάνουν να ξεκαρδιστείς στα γέλια

 

Δίδυμοι

Τους έχουμε κακολογήσει πολύ, αλλά οφείλουμε να παραδεχτούμε ένα πράγμα. Ότι έχουν πλάκα. Έχουν πηγαίο χιούμορ και δείχνουν να τους βγαίνει αβίαστα. Ενίοτε απορούν και οι ίδιοι γιατί οι άλλοι γελούν όταν κάνουν κάτι απλό, αλλά είναι απλά ο τρόπος τους να βλέπουν τη ζωή. Χαλαρά.

Λέων

Αν ξέρουν να κάνουν κάτι καλά, αυτό είναι το να βρίσκονται στο επίκεντρο. Έχουν πάρει Master στη σαγήνη και η «σκηνή« είναι το μέρος που θέλουν να βρίσκονται, σε κάθε περίσταση. Οι Λέοντες δεν έχουν πρόβλημα να γελοιοποιηθούν, προκειμένου να σε κάνουν να γελάσεις. Αλλά ακόμα κι αυτό, θα το κάνουν γοητευτικά.

Δες κι αυτό: Οι 7 κωμικές σειρές που θα σε κάνουν να ξεχάσεις το άγχος σου

Παρθένος

Κι εκεί που τον βλέπεις σοβαρό και μονόχνωτο, τσουπ, σου πετάει ένα ιδιοφυές αστείο, και σε αφήνει «κάγκελο». Αν και δεν έχει την κλασική αίσθηση του χιούμορ, θα πει το σωστό πράγμα τη σωστή στιγμή και θα σε κάνει να ξεκαρδιστείς. Και συνήθως το λέει με το σοβαρό και αυστηρό ύφος του. Εξάλλου, ο αυτοσαρκασμός, είναι ο καλύτερος τρόπος για να επιβιώσει μέσα στην καθημερινότητα.

Τοξότης

Ποιος είναι αυτός που θα πει αυτό που σκέφτονται όλοι αλλά δεν τολμούν; Αυτός που μπορεί να ξεπεράσει τα όρια άθελά του και δεν έχει κανένα φίλτρο στα αστεία που λέει; Ο Τοξότης. Μπορεί να γίνει άμεσος, ωμός και κυνικός, αλλά θα το κάνει με τόση σπιρτάδα και αθώα έκφραση, που δε γίνεται να μη γελάσεις.

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: