Τα 4 ζώδια που συνήθως σε απογοητεύουν eρωτικά, αλλά το κάνουν άθελά τους

 

Δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα απιστήσουν. Αλλά, να, πώς να το κάνουμε; Μπορεί η δουλειά να έχει μεγαλύτερη αξία από τη προσωπική ζωή ή μπορεί να βάζει τον εαυτό του πάνω από ο,τιδήποτε. Ποια είναι τα 4 ζώδια που είναι καλό να αποφύγεις, αν έχεις αποφασίσει να κάνεις σχέση ζωής;

Υδροχόος

Το ζώδιο- μυστήριο είναι τρομερά γενναιόδωρο, είναι πάνω από όλα Άνθρωπος και θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να δει έναν πιο όμορφο και δίκαιο πλανήτη. Ακριβώς επειδή ενδιαφέρονται για τους πάντες και τείνουν να δίνουν πολύ μεγάλη βάση στα επαγγελματικά τους, αδιαφορούν (συνήθως άθελά τους) για τους δικούς τους ανθρώπους και δε φροντίζουν τις προσωπικές τους σχέσεις όσο θα έπρεπε. Αν συνυπολογίσεις ότι ο Υδροχόος δε συμπαθεί τις δημόσιες τρυφερότητες και τις αγάπες, ακόμα και αν τρέφει πολύ βαθιά συναισθήματα.

Διάβασε κι αυτό: Τα 4 ζώδια που έχουν διδακτορικό στο φλερτ

Κριός

Σε αντίθεση με τους Υδροχόους, οι Κριοί είναι γεμάτοι πάθος και δεν ντρέπονται να το δείξουν. Αυτό όμως μπορεί να γίνει πρόβλημα σε μία σχέση, ειδικά αν το πάθος δεν περιορίζεται σε αυτή. Επειδή η φιλοσοφία του Κριού, γενικότερα, είναι ότι η ζωή είναι μικρή, είναι πολύ πιθανό να βάλει πάνω από όλους τον εαυτό του και να μην υπολογίσει το ταίρι του, εάν νιώσει ότι απειλείται η ευτυχία του. Δεν είναι ότι δεν ενδιαφέρεται. Είναι ότι δε θέλει κανείς να του ελαττώσει την ταχύτητα στο ταξίδι της ζωής του (πςςςς).

Δίδυμοι

Αν υπάρχει ένα ζώδιο που είναι σούπερ κοινωνικό και δεν έχει καμία δυσκολία στο να γνωρίζει νέους ανθρώπους, αυτό είναι οι Δίδυμοι. Αφού λοιπόν είναι μία κοινωνική πεταλουδίτσα, πώς περιμένεις να τα δώσει όλα μόνο σε μία σχέση και να διακόψει το φλερτ, που του δίνει λόγο για να ζει; Εκτός των ερωτικών, αδυνατεί σαν άνθρωπος να συγκεντρωθεί μόνο σε ένα πράγμα και θέλει να έχει τουλάχιστον 3 νέα χόμπι κάθε εβδομάδα.

Τοξότης

Το περιπετειώδες ζώδιο με έντονη δίψα για καινούριες εμπειρίες και όχι τόσο μεγάλη επιτυχία στις σοβαρές σχέσεις. Νιώθει ότι μία δέσμευση μπορεί να τον κρατήσει πίσω και να του στερήσει μία ζωή γεμάτη συγκινήσεις. Εφόσον είναι ένα ζώδιο που προσαρμόζεται εύκολα σε όλες τις καταστάσεις, θέλει να νιώθει ότι έχει και την ελευθερία να κάνει ό, τι θέλει, όποτε το επιθυμήσει. Παρόλα αυτά, αυτό δε σημαίνει ότι δε θέλει να μπει σε μία σχέση. Απλώς, αναζητά το σύντροφο που δε θα περιορίσει στο ελάχιστο την αίσθηση της αυτονομίας του.

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: