Τα 4 ζώδια που (συνήθως) δίνουν λύση σε κάθε πρόβλημα

 

Παρθένος

Όταν είσαι ιδιοφυής άνθρωπος, το μεγαλύτερο κουσούρι σου είναι ότι είσαι τελειομανής; Ε, μπορείς να σκεφτείς άλλο ζώδιο που θέλει να τα κάνει όλα όπως πρέπει και να προσέξει και την τελευταία λεπτομέρεια; Ο Παρθένος είναι εξαιρετικός στο να οργανώνει, να φτιάχνει σχέδια (θέλεις κάτοψη για το σπίτι σου; Θα την έχεις) και ακόμα κι αν δεν ξέρει κάτι, θα φροντίσει να το μάθει. Γηράσκω αεί διδασκόμενος.

Διάβασε κι αυτό: Τα 3 ζώδια που βρίσκουν τον έρωτα το καλοκαίρι. Είσαι ένα από αυτά;

Κριός

Μπορεί να νομίζεις ότι ο μέσος Κριός έχει το μυαλό πάνω από το κεφάλι του και το μόνο που σκέφτεται είναι διασκέδαση και extreme sports και δίκιο έχεις. Ωστόσο, ανήκει στα έξυπνα ζώδια και μπορεί να γίνει αρκετά ευρηματικός σε ώρα ανάγκης. Ακριβώς επειδή δε φοβάται τον κίνδυνο και το ρίσκο, θα δοκιμάσει τα πάντα χωρίς δισταγμό. Και εφόσον δεν του αρέσει να του λένε τι να κάνει, θα αναλάβει μόνος του να βρει μία λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Σκορπιός

Όταν ο Σκορπιός θέλει κάτι, συγκεντρώνεται σαν βουδιστής μοναχός και δεν τον σταματάει τίποτα. Μπορεί βέβαια να γίνει χειριστικός προκειμένου να πετύχει αυτό που θέλει, αλλά του αρέσει να φτιάχνει δικά του σχέδια και να τα υλοποιεί. Ενώ τον βλέπεις εσωστρεφή και χαμηλών τόνων, δεν ξέρεις ποιο θα είναι το επόμενό του βήμα και τι συμβαίνει μέσα σε αυτό το πολύπλοκο μυαλό.

Υδροχόος

Αυτό δεν το περίμενες μάλλον. Κι όμως. Μπορεί να δυσκολεύονται με το να έρχονται κοντά με τους δικούς τους ανθρώπους και να ανοίγονται συναισθηματικά, είναι ικανοί να μαγειρεύουν μεγαλεπήβολα σχέδια μέσα στο μυαλό τους χωρίς να τα αποκαλύπτουν σε κανένα. Ενίοτε, είναι ικανοί να πατήσουν επί πτωμάτων αν αυτό είναι προς όφελός τους και δεν μπλέκουν ποτέ το συναίσθημα με την ψυχρή λογική. Το μεγαλύτερο σχέδιό τους είναι να κατακτήσουν όλο τον κόσμο.

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: