Τα 4 ζώδια που φλερτάρουν αθώα ενώ είναι σε σχέση

 

Δίδυμοι

Δεν είναι ότι πέφτεις κι από τα σύννεφα. Ένα τόσο κοινωνικό ζώδιο δεν γίνεται να μην ρίχνει και το αθώο του φλερτάκι. Με τόσες εναλλαγές στις παρέες και στις γνωριμίες, θεωρεί ότι είναι χρέος του να κάνει το πιο πετυχημένο κομπλιμέντο. Και φυσικά δεν ισχύει μόνο για τους άντρες. Κάθε γυναίκα που ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων, ξέρει πώς να σε πλευρίσει ακόμα και αν δεν αποζητά κάτι από σένα.

Δες κι αυτό: Τα 4 ζώδια που ανεβάζουν συνέχεια φωτογραφίες με το ταίρι τους

Υδροχόος

Ούτε εδώ ένιωσες έκπληξη, σωστά; Ένας Υδροχόος μπορεί να είναι σε μακροχρόνια σχέση και να παραμένει απόλυτα πιστός, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην φλερτάρει ακόμα και με τα πόμολα. Αν και το κάνει περισσότερο για να αποδείξει πόσο εύστροφος και ατακαδόρος είναι, δεν παύει να φτάνει ενίοτε στο σημείο όπου το φλερτ του γίνεται παρεξηγήσιμο. Πώς να κρατήσεις όμως κακία στο πιο εκκεντρικό ζώδιο; Είναι εδώ για να μας κάνει πιο χαρούμενη την καθημερινότητα (και για να φλερτάρει ασύστολα).

Αιγόκερως

Νόμιζες ότι είναι σοβαρός και βαριέται τα πολλά πολλά με τους γύρω του; Ναι, είναι αλήθεια, αλλά δε φορά παρωπίδες όταν πρόκειται για φλερτ. Ενώ δεν του το’χεις, είναι αυτός ο συνάδελφος που φέρεται ιπποτικά σε όλες τις γυναίκες και έχει πάντα έναν καλό λόγο. Μόνο για το αντίθετο φύλο. Επειδή είναι αυστηρά μονογαμικός, δεν θα μπει εύκολα σε νέες περιπέτειες. Το κάνει για την επιβεβαίωση.

Κριός

Μπορείς να πάρεις τον Κριό από το φλερτ, αλλά δεν μπορείς να πάρεις το φλερτ από τον Κριό. Μιλάμε για τον απόλυτο μάστορα του είδους, που επειδή δύσκολα φιλτράρει αυτά που θα κάνει, μπορεί και να φλερτάρει ακόμα και μπροστά στη σχέση του. Δεν το κάνει επίτηδες μωρέ. Μπορεί να έχει αυξημένη αδρεναλίνη με τόσα extreme sports που κάνει.

Κεντρική Φωτογραφία: IMAXTREE

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: