Τα 4 ζώδια που έχουν διδακτορικό στο φλερτ

 

Δίδυμοι

Με τόση κοινωνικότητα και νέα χόμπι, πώς να μη φλερτάρουν από το πρωί μέχρι το βράδυ; Το βλέπουν σαν κοινωνικό πείραμα. Μπορεί να σου κάνουν κομπλιμέντα μόνο και μόνο για να σε δουν να νιώθεις άνετα. Αν όμως ενδιαφέρονται πραγματικά, δεν θα ντραπούν να το πουν με αμεσότητα και ειλικρίνεια. Μια ζωή την έχουμε.

Διάβασε κι αυτό: Τα 4 ζώδια που πειραματίζονται εύκολα στο σeξ

Ζυγός

Το πιο ύπουλο φλερτ του ζωδίου είναι αυτό του Ζυγού. Είναι ρομαντικός, γλυκούλης και διακριτικός. Θα σε κοιτάξει όμως με ένα χαμόγελο και θα σε κάνει να λιώσεις. Διαλέγει τα λόγια του με προσοχή και ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να σου πει για να σε «ρίξει». Το τελευταίο του όπλο είναι η ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ, το οποίο και χρησιμοποιεί αν δεν σε ρίξει με τη γοητεία του.

Σκορπιός

Ισχυρές προσωπικότητες, έντονοι, μυστηριώδεις και flirty. Αυτές είναι οι βασικές λέξεις με τις οποίες θα περιγράψεις τους Σκορπιούς. Μπορούν να πιάσουν κουβέντα με τους πάντες, χωρίς την παραμικρή δυσκολία και κερδίζουν εύκολα το ενδιαφέρον των άλλων. Όταν φλερτάρουν, έχουν τεράστια αυτοπεποίθηση και δείχνουν ότι ξέρουν να κάνουν. Πώς να τους αντισταθείς;

Λέων

Ο βασιλιάς της ζούγκλας είναι ο πρώτος διδάξας του σωστού φλερτ. Αναζητά τόσο επίμονα την προσοχή σου, που θα κάνει τα πάντα για να την κερδίσει. Είναι πολύ καλός στα αστεία, στα κομπλιμέντα και στο να ξεκινά ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Το καλύτερο στοιχείο του είναι ότι αντιπαθεί τα κλισέ και θα βρει κάτι πρωτότυπο να σου πει για να σε κερδίσει.

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: