Τα 4 ζώδια που είναι οι καλύτεροι μπαμπάδες

Ταύρος

Κλασικά σταθερό και λογικό ζώδιο, ξέρεις ότι θα στηριχτείς πάνω του και δε θα σε απογοητεύσει. Προσφέρει προστασία και δείχνει απέραντη υπομονή, στοιχεία που χρειάζεται εξίσου ένα παιδί.

Καρκίνος

Το ζώδιο με τις οικογενειακές αξίες που δεν πρόκειται να σπάσει ποτέ. Είναι αρκετά διαισθητικό, πολύ συναισθηματικό και αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο πλησιάζει κυρίως το παιδί. Το βασικότερο για έναν μπαμπά Καρκίνο είναι να κάνει προτεραιότητα το παιδί αλλά και την οικογένεια συνολικά.

Δες κι αυτό: Τα 3 ζώδια που έχουν γεννηθεί για να κάνουν οικογένεια

Αιγόκερως

Θα έφτανε στην άλλη άκρη της Γης, προκειμένου να σιγουρευτεί ότι η οικογένειά του είναι απόλυτα ασφαλής. Είναι πολύ καλός με τα πρακτικά θέματα, τις υποχρεώσεις και με το να λειτουργούν όλα «ρολόι». Έχει πολύ υψηλή ηθική και αποφασιστικότητα να πετύχει ο,τιδήποτε αναλάβει. Και συνήθως δείχνει όλο του το συναισθηματισμό εντός του οικογενειακού περιβάλλοντος.

Λέων

Όπως το λιοντάρι είναι βασιλιάς και προστατεύει τα υπόλοιπα, έτσι και το ζώδιο λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο με τους δικούς του ανθρώπους. Μπορεί να γίνει υπερπροστατευτικός αλλά φροντίζει πάντα να μεγαλώνει παιδιά με αυτοπεποίθηση.

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: