Τα 4 ζώδια που διαλέγουν μόνο περιπετειώδεις συντρόφους

 

Κριός

Έχεις ακούσει που λένε ότι οι Κριοί αντέχονται μόνο μεταξύ τους; Ε, υπάρχει ένα point. Για να αντέξεις τη μόνιμα περιπετειώδη διάθεση του Κριού, είναι καλό να ανήκεις κι εσύ σε αυτό το ζώδιο. Μόνο έτσι θα καταλάβεις γιατί σε ξυπνάει 6 το πρωί για γυμναστήριο ή για να φύγετε για αναρρίχηση με άγνωστο προορισμό. Αν η χαλάρωση σου είναι άγνωστη λέξη και τη βρίσκεις μόνο με scuba diving, ψάξε να βρεις έναν Κριό.

Διάβασε κι αυτό: Τα 3 ζώδια που βαριούνται πανεύκολα όταν είναι σε σχέση

Δίδυμοι

Εδώ η περιπέτεια δεν έχει να κάνει τόσο με άθληση και ταξίδια. Οι Δίδυμοι είναι γνωστοί για τις αλλαγές στη διάθεση και τα ενδιαφέροντα και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αλλάζει χόμπι κάθε εβδομάδα. Αν σου αρέσει να μαθαίνεις συνέχεια νέα πράγματα, να ανακαλύπτεις νέες δεξιότητες (κι ας είσαι χάλια σε αυτές), οι Δίδυμοι είναι το άλλο σου μισό.

Τοξότης

Αν υπάρχει κάτι που λατρεύει ένας Τοξότης, αυτό είναι τα ταξίδια. Αυτό δε σημαίνει ότι χρειάζεται να ξεπαραδιαστείς για να τον ακολουθήσεις στην άλλη άκρη της γης. Είναι ευχαριστημένος, ακόμα και αν τον πας ένα διήμερο σε camping στην Εύβοια, αρκεί να μπορεί να ξεφεύγει από την καθημερινότητα και να αλλάζει παραστάσεις. Έτσι διατηρείται και ο έρωτας αναλλοίωτος στο χρόνο.

Υδροχόος

Αν αγαπάς την οργάνωση και το σχεδιασμό των πραγμάτων, μείνε μακριά από τον Υδροχόο. Αν σου αρέσει το απρόβλεπτο της ζωής, οι εκπλήξεις και είσαι διατεθειμένη να φέρεις τούμπα τα πράγματα μέσα σε μία στιγμή, τότε αυτό το ζώδιο έχει γεννηθεί για εσένα. Θα σου μάθει νέες κουζίνες, νέα είδη μουσικής και θα σε πείσει να συνδυάσεις το πουά με το floral.

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: