Τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν με τίποτα την απιστία

 

Κριός

Μιλάμε για το ζώδιο που αμφισβητεί τα πάντα από την αρχή. Ξεκινά ούτως ή άλλως μία σχέση, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι μπορεί και να του τη φέρεις. Αν λοιπόν είσαι Κριός, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα το αντέξεις ούτε σαν σκέψη και θα πεις αντίο μέσα στα επόμενα 3 λεπτά. Σε αδικεί κανείς; Όχι. Εξάλλου το βασικότερο είναι να είσαι έντιμος με τον εαυτό σου και να κάνεις αυτό που πραγματικά σε εκφράζει.

Δες κι αυτό: Τα 4 ζώδια που δυσκολεύονται πολύ να βάλουν όρια στους άλλους

Δίδυμοι

Αν και είναι το ζώδιο που θεωρείς διπολικό επειδή δεν μπορεί να πάρει μία απλή απόφαση, θα πρέπει να ξέρεις ότι είναι και αυτό που αναζητά τη σοβαρότητα και τη βαθιά δέσμευση σε μία σχέση και δε συμπαθεί τις ενδιάμεσες καταστάσεις. Αν και δίνεται (ή έχει την πρόθεση) σε μία σχέση στο 100%, αν απατηθεί, δε θα αποφασίσει με βάση το συναίσθημα. Θα σκεφτεί τα πράγματα λογικά και θα καταλήξει ότι είσαι ένα γουρούνι που δεν αξίζεις την αγάπη του.

Παρθένος

Άλλο ένα προσγειωμένο και λογικό ζώδιο που παίρνει πολύ στα σοβαρά τις σχέσεις που κάνει και δεν ανέχεται κανένα είδος κοροϊδίας. Αν είσαι Παρθένος και σε απατήσουν, το πρώτο πράγμα που θα κάνεις είναι να τα βάλεις με τον εαυτό σου. Μα πώς δεν το κατάλαβα νωρίτερα, θα αναρωτηθείς; Ποιος με έπιασε κότσο και δεν πήρα πρέφα; Άρα όχι μόνο δε θα συγχωρήσεις εκείνον που σε απάτησε, αλλά δε θα συγχωρήσεις ούτε τον ίδιο σου τον εαυτό.

Υδροχόος

Μπορεί να πιστεύεις λανθασμένα ότι ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο που σκέφτεται και λειτουργεί πρωτοποριακά και αυτό είναι κάτι που φέρει στις σχέσεις του. Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω, αλλά ένας Υδροχόος δε σηκώνει τέτοια πράγματα και τείνει να λειτουργεί αρκετά παραδοσιακά σε μία ερωτική σχέση. Εφόσον του παίρνει χρόνο να σε εμπιστευτεί και να σε βάλει στη ζωή του, εκλαμβάνει την απιστία ως απόλυτη προδοσία και σε εγκαταλείπει πριν πεις κύμινο.

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: