Τα 4 must-have αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπουν από τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις

Γιατί; Μα φυσικά γιατί έχουν τρομερή δύναμη. Είτε πρόκειται για ένα κολιέ, είτε για μια ζώνη, είτε είναι καλοκαίρι, είτε χειμώνας ένα αξεσουάρ θα βάλει την πινελιά στο σύνολό μας. Είναι αυτό που θα κάνει τη διαφορά στις εμφανίσεις μας και που τελικά θα απογειώσει ένα look μας. Για παράδειγμα, το να φορέσεις ένα shirtdress είναι μια φανταστική επιλογή. Το να το συνδυάσεις όμως με μια ζώνη ή ένα φουλάρι είναι ένας έξυπνος τρόπος να το κάνεις πιο ξεχωριστό.

Τα καλά νέα είναι ότι οι τάσεις της μόδας, πλέον, προσφέρουν ένα σωρό επιλογές όσον αφορά στο «Κεφάλαιο Αξεσουάρ». Από τα πιο δημιουργικά και περίτεχνα μέχρι και τα πιο κλασικά αξεσουάρ, οι σχεδιαστές μόδας έχουν γίνει πολύ εφευρετικοί με τα σχέδια που παρουσιάζουν. Όσο κι αν λατρεύουμε τις τάσεις της μόδας όμως, βλέπουμε ότι το να στραφούμε στις κλασικές και σταθερές αξίες μας βοηθάει πολύ περισσότερο στο να συνθέσουμε καλοκαιρινά looks που είναι πραγματικά στιλάτα.    

Παρακάτω, λοιπόν, σου παρουσιάζουμε τα 4 που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου φέτος το καλοκαίρι. Δεν πρόκειται για μικροσκοπικές τσάντες ή τεράστια ψάθινα καπέλα, αλλά για αγαπημένα και διαχρονικά αξεσουάρ που εγγυώνται την επιτυχία των καλοκαιρινών σου συνόλων.

Ζώνη

ImaxTree

Μια είναι από τα essentials της γυναικείας γκαρνταρόμπας και δεν θα μπορούσε να είναι και για το καλοκαίρι. Οι επιλογές στα στιλ, τα υλικά και τα σχέδια πολλές: από τις παχιές που είναι εμπνευσμένες από τη μόδα της δεκαετίας του ’80, τις ψάθινες ή πλεκτές που «φωνάζουν» καλοκαίρι, μέχρι και τις πιο λεπτεπίλεπτες που προσφέρουν τις πιο κομψές εμφανίσεις, μια ζώνη είναι must για το καλοκαίρι.  

Κολιέ

ImaxTree

Έχουν μια τρομερή ιδιότητα τα : μπορούν να μετατρέψουν ακόμα και το πιο απλό σύνολο στο πιο εντυπωσιακό. Για παράδειγμα, με ένα λευκό μάξι φόρεμα σίγουρα θα θεωρείσαι καλοντυμένη. Προσθέτοντας όμως στο look ένα εντυπωσιακό κολιέ, θα μετατραπείς στην απόλυτη fashionista.

Βραχιόλια

ImaxTree

Νομίζω ότι τα είναι κάπως «παρεξηγημένα». Δεν έχουν την ίδια «δόξα» που έχουν άλλα κοσμήματα, όπως ένα κολιέ ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, παρ” όλα αυτά εμείς θεωρούμε ότι είναι από τα must αξεσουάρ, ειδικά το καλοκαίρι. Απλά σκέψου να φοράς μια τζιν βερμούδα και ένα t-shirt και να έχεις μια σειρά από όμορφα βραχιόλια στο ένα (ή και τα δύο) χέρια. Πραγματικός έρωτας.

Φουλάρι

ImaxTree

Ένα είναι από τα αγαπημένα μας αξεσουάρ για το καλοκαίρι. Μπορεί να φορεθεί με τόσους διαφορετικούς τρόπους μετατρέποντας τελικά ένα απλό καλοκαιρινό σύνολο στο πιο stylish και cool. Είτε το φορέσεις γύρω από τον λαιμό, είτε στο μπράτσο σαν ένα ενδιαφέρον «κόσμημα» για τα χέρια, είτε στα μαλλιά γύρω από τον κότσο σου, ένα φουλάρι πρόκειται για ένα αξεσουάρ που δε λείπει ποτέ από τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις και σίγουρα δεν πρέπει να λείπει κι από τις δικές σου.

Κεντρική φωτογραφία: ImaxTree

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: